Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9897576 www.bgdnes.bg

Българи тормозят Лолита

Българи тормозят приятелката на Григор Димитров - рускинята Лолита Османова. Красавицата получава десетки съобщения с неособено добри думи и пожелания.

Богаташката щерка е обект на атаки от страна на почитатели на най-добрия ни тенисист. Наред с комплименти от типа "много си красива" идват и доста обидни подмятания. Според някои от феновете на Григор спадът във формата на най-добрия ни тенисист се дължи на връзката му с рускинята.

Реклама

"Ей, Гришо пропада покрай теб", пише й един от феновете.

Засега Лолита запазва спокойствие и не отговаря на провокациите, но едва ли й е приятно да получава подобни нападки. През последните месеци рускинята придружава Григор на голяма част от турнирите, но за съжаление той не постига желаните резултати. Въпреки това едва ли точно тя е причината за неуспехите на Димитров. В последно време той е измъчван от различни контузии, които му пречат да покаже най-доброто от себе си на корта.

Лолита бе принудена да преглътне дори и обиди за външния си вид. Според една от фенките на Гришо рускинята имала големи зъби. Преди няколко дни Османова позира с широка усмивка на морския бряг в Кан и показа перфектна фигура по бански, но и това не се хареса на всички.

Все пак рускинята получава и немалко комплименти за визията си. В момента красавицата и Гришо са заедно в Монте Карло, където българският тенисист се лекува от поредната си контузия. Надеждите на Димитров са да е напълно възстановен за предстоящия турнир от Големия шлем "Уимбълдън". Тревните кортове в Лондон са едни от любимите на българския тенисист. Очаква се там той отново да бъде подкрепен от приятелката си.

Лолита неочаквано посети България заедно с Григор за 30-ия му рожден ден. Двамата посетиха родния му град Хасково и рускинята остана с прекрасни впечатления. Тя вече знае и не малко на български, като първото, което е научила, е "Липсваш ми". Преди време Лолита участва в чат на живо с български фенове, но тогава хейтърите липсваха. Рускинята не разкрива подробности за връзката си с Григор, но все пак отговори на някои въпроси, свързани с него. Тя призна, че харесва тениса, но не обича да тренира с любимия си Григор.

"Той гледа на играта по друг начин и постоянно ми казва: "Давай, давай! По-бързо!". Аз не мога така. Бих играла с всеки друг, но не и с него", разкри тя.

Лолита беше попитана как се справя с напрежението на мачовете на Гришо и показа нещо, което малко хора досега са виждали - лилава топка, която стиска.

"Това ми помага в нервните моменти. Стискам я, така че никой да не ме види. Помага ми", разказа приятелката на Григор.

Реклама
Реклама
Реклама