Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9897678 www.bgdnes.bg

Даниел смалява най-милото

Бившата футболна съпруга Даниел Лойд ще се подложи на интересна операция след раждането на петото си дете. В момента моделката е бременна и очаква поредната си рожба.

След появата на бебето тя ще легне под ножа. Целта е да се сдобие с нова "дизайнерска вагина". Интервенцията струва 4000 паунда. Хирургичната процедура се извършва за затягане на влагалищния вход.

Реклама

"Бих си направила вагинопластика - защо не - заяви бившата жена на ексфутболиста Джейми О'Хара. - Ще имам пет деца. Опитах онова нещо с Femi-wand - инструмент, който използва ултразвук, за да стегне вагината ви. Това определено помогна, но когато имате бебета, всичко там се променя. Можеш да кихнеш и да се подмокриш. Така че след това бебе вероятно ще ми трябва дизайнерска вагина."

37-годишната моделка в момента е бременна в четвъртия месец. Това ще е второ дете за нея от настоящия й съпруг. Тя има и три момчета от О'Хара, с когото се разведе заради изневерите му. Сега Лойд се надява най-накрая да се сдобие с дъщеря.

Пластичните операции не са чужди за Даниел. Миналата година тя си направи липосукция, след като бе качила килограми. Има и силикон в гърдите, бразилско повдигане на задника, ремонт на нос, лифтинг на очите и филъри.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама