Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9898388 www.bgdnes.bg

Лъв албинос познава резултатите от Евро 2020

Дакел се дъни като наследник на октопода Паул

Костенурка предрича победа на Германия над Португалия

Лъв албинос от тайландски зоопарк "предрича" резултати от Европейското първенство по футбол и до момента няма грешна прогноза. Костенурка също има вероятност да съсипе бизнеса на букмейкърите, защото и тя засега познава всички победители.
Лъвът Момче започва да набира световна слава със своите прогнози. Прави ги, като трябва да си избере от висящи мръвки на фона на знамената на отбори, които се срещат на европейското. Служителите на зоопарка Хон Каен, в североизточната част на Тайланд, където живее Момче, пускат кадри с избора на 8-годишния лъв. Оракулът позна до момента всички 4 мача, за които прогнозира победителите. Последният е изходът от Франция и Германия, а сега се очаква следващото видео, което ще пуснат гледачите на лъва албинос.


Едно от най-здравите дербита в следващите дни е утре - мачът между Португалия и Германия. Победител от сблъсъка ще е Бундестимът или поне така прогнозира костенурката Тео, вече набираща популярност като Супер Търтъл. Симпатичната животинка си има "собствен" You Tube канал, а иначе е собственост на медицинската сестра от Шефилд Джоан Лаплана. Тя споделя видеа, в които Тео се насочва към едно от двете знамена на държавите, участващи в предстоящ мач. Инициативата е благотворителна и е в полза на маратонец, който смята да бяга облечен като халба бира. Тео вече позна изхода от доста сблъсъци, включително от дербито между Франция и Германия. След изиграването на самите срещи под клиповете с прогнозата на Тео валят поздравления за поредния познат победител, а доста хора признават, че са започнали да залагат именно според предричанията на влечугото. Според Тео днес Англия трябва да надвие Шотландия.

Реклама


В надпреварата между животните се включва и Уилоу, което засега позна победителя между Англия и Хърватска. Макар да остават съмнения за пристрастия, тъй като четириногото носи фланелка на Трите лъва, Уилоу категорично посочи победителя. Изборът му е между купички за храна, в които са поставени футболни топки. Пред едната е хърватското знаме, пред другата английското, а пред третата флаговете на двете страни - за равен. Уилоу е доста известен на Острова, след като през миналата година познава победителя от президентската надпревара между Байдън и Тръмп, а също и че консерваторите на Борис Джонсън ще победят лейбъристите на Джереми Корбин на последните избори във Великобритания. Все още не е ясно коя ще е следващата футболна прогноза на Уилоу.


Дакелът Сайхик вече отпадна от надпреварата с "колегите си проницатели". Издъни се още на старта на европейското, когато трябваше да избира между агнешки кебап за Турция и спагети болонезе за Италия. Кучето първо хапна от мръвката, а после и спагети. Вместо да се стигне до равен резултат, адзурите отнесоха гостите с 3 на 0. Така попречиха на Сайхик да влезе в историята като достоен наследник на октопода Паул. По време на двегодишния си живот той предричаше резултати от две футболни първенства - европейското през 2008 и световното през 2010 година. На първото от 6 мача Паул позна изхода от 4, но на световното в Южна Африка си спечели славата на безгрешен - 8 от 8 точни прогнози.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама