Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9898594 www.bgdnes.bg

Мисис България бременна с трето

Вдига сватба след дни 

Сладкарката Анна Стефанова има двама синове - Александър и Симеон, вдига сватба след дни 

Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова е в трепетно очакване на трета рожба, узна "България Днес"!

Реклама

Красавицата, която освен с корона е и властелин на сладкишите, е в напреднала бременност и до края на лятото очаква бебето си. Все още не е ясно какъв пол ще е то. Преди обаче да даде живот на детето си, тя ще се врече във вечна вярност на дългогодишната си половинка Йордан Кръчмаров, с когото са заедно повече от 6 години. Двойката е подготвила пищно тържество на 26 юни, на което ще потвърдят любовта си пред семейство и приятели.

Анна печели първата си корона 7 месеца след като ражда втория си син през 2017 г. и сваля 35 кг с много воля и спартански хранителен режим.

По време на бременността изкарва курс по сладкарство и до днес голямата й страст е да изработва ръчно шоколадови бонбони и торти, с които завладя журито на Мастършеф през 2020 г. и с които за малко не стигна до финал на кулинарното предаване.

Докато изпълнява сладки поръчки за клиентите си и е пламенно отдадена на двамата си синове, красавицата намира време и да напише цели две детски книжки за принцеси. Успява да реализира дългогодишната си идея покрай карантината и блокадата от коронавирус по света и у нас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама