Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9898643 www.bgdnes.bg

Четвъртата вълна уплаши звездите

 Искра Радева зове за ваксинация, повечето известни вече се боцнаха

Заплахата от четвъртата ковид вълна у нас сериозно тревожи популярните личности. От дни специалистите алармират, че ужасът с пълни болници и поредният "локдаун" е съвсем реален сценарий, имайки предвид, че сме на последните места по ваксинация. Вчера бе доказан и първият случай на индийския вариант "Делта".

Сред преминалите тежко през болестта е голямата българска актриса Искра Радева. Шест месеца след боледуването тя споделя, че още не се чувства напълно възстановена.

Реклама

"В началото и аз не приемах толкова сериозно нещата, докато не се срещнах с вируса. Той е толкова коварен и може да донесе толкова много последствия. Към невярващите мога да кажа - внимавайте и се ваксинирайте! Ваксините са единственото, което може да ни спаси от заразата. Апелирам за тях!" - споделя Радева пред вестника. Тя допълва, че все още не се е ваксинирала, тъй като има антитела, но ще го направи през есента. Дъщеря й и зет й ще се ваксинират съвсем скоро, за да пътуват спокойно през летния сезон.

Редица колеги на Искра също са мнение, че ваксините са спасението ни. Повечето театрали бяха сред първите ваксинирани, като между тях имаше и по-млади, и по-възрастни. Георги Мамалев, Калин Сърменов, Бойко Кръстанов и още много други.

Заплахата да останат отново без работа грози всички родни артисти, а сред най-засегнатите са и фолкизпълнителите. Четвърта вълна и поредно затваряне притесняват фолкзвездата Бони.

"Притесняваме се много с моя екип. Когато останем без работа отново, ще е тежко, а и много хора, които работят за нас, също остават без доходи. В същото време вирусът не е шега работа и никой не трябва да го приема така " - смята Бони. Тя самата е преминала през болестта сравнително леко, но нейни познати не са имали този късмет.

"Все още се колебая дали да се ваксинирам, тъй като са противоречиви мненията. Докато имам антитела, ще помисля какво е правилното решение" - споделя още фолкзвездата.

От лекия жанр са категорични, че още едно затваряне на клубовете ще е пагубно за бизнеса и трудно ще оцелеят.

Реклама
Реклама
Реклама