Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9902035 www.bgdnes.bg

Устата в зверска катастрофа

 Автобус мачка колата на шоумена, той е добре

Кошмарен инцидент е преживял изпълнителят и стендъп комедиант Иван Динев-Устата. За него разказа самият той в социалните мрежи.

"На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих, че нещо май не е наред със спирачките на този ТИР. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: "Няма ли да спре най-накрая всичко това" - спомня си за кошмарния момент Динев.

Реклама

Оказва се, че Устата е бил блъснат от автобус. Все още той няма представа каква е причината за удара - разсейване на шофьора или автобусът не е бил в изправност. Шоуменът се надява органите на реда да изяснят подробностите около случая

За щастие Устата е пътувал само с кучето си. След инцидента, проснат целият в кръв на пътя, първата му мисъл е дали четириногото е живо. Слава Богу, животното също добре.

"Сега съм просто смирен и благодарен на Бог, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора" - споделя още Устата.

Иван допълва и важната подробност, че пробата му за алкохол е била отрицателна, както и на всички други водачи, неволни участници в мелето. Певецът е категоричен още, че няма да дава изявления пред медиите, докато не са ясни подробностите около инцидента, и потърсен на мобилния си телефон, той не отговори.

"След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи" - обяви още той и апелира: "Приятели, от цялото си сърце ви моля, бъдете разумни и внимателни на пътя!".

Желаем му бързо възстановяване!

Реклама
Реклама
Реклама