Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9902194 www.bgdnes.bg

Наш Джорджи се разделя с тв звезда

Американката се съмнява, че е с нея заради парите й 

Сгодените българин и Дарси Силва с тежки скандали в новия сезон на риалити шоуто им 

Българският риалити герой Джорджи и американската тв звезда Дарси Силва са пред раздяла.

Това се намеква в трейлър на новия сезон на предаването, в което двамата участват и пред камерите показват интимни отношения.

Реклама

Георги Русев, както е истинското име на нашенеца, вече няколко месеца участва в предаване на телевизия Ти Ел Си, което проследява живота на русокосите близначки с огромни гърди Дарси и Стейси. Българинът е сгоден за Дарси от края на миналата година, но сега отношенията им са под голяма въпросителна.

Новите епизоди на риалити шоуто започват през лятото, като на кадри се вижда, че любовта между Джорджи и Дарси не върви по вода. Двамата си вдигат скандали на публични места, блондинката се разплаква и се нанасят тежки обвинения

"Искам да съм сигурна, че си с Дарси заради любовта и голямото й сърце, не заради големия й портфейл", казва сестрата Стейси директно в очите на Русев. А Дарси мълчаливо се съгласява и го изпива с поглед как ще реагира. От думите Джорджи побеснява и започва да крещи, без да се притеснява, че са в заведение и другите хора чуват препирнята им.

"Аз си нямам възрастен спонсор, който да ми дава пари. Нямам си никого", избухва българинът, като не става ясно дали не е хванал любимата си с богат любовник, или става въпрос за стара история. "Кажи ми защо си в Америка, кажи ми", отвръща на свой ред блондинката в друг скандал, при който изпада в истерия.

"Имаме трудни времена с Джорджи", признава Дарси, след като се е поуспокоила от поредната разправия между годениците. Предвид показаните кадри фенове са категорични, че раздялата между двамата е неизбежна и на това ще заложат продуцентите в новия сезон. Нещо повече - Джорджи се свързва с бивше гадже на Дарси и разговарят онлайн. За какво точно не става ясно, но вероятно ще има тежки разкрития и сълзи, предполагат тв любители.

Реклама

Проблем в отношенията им е и голямата разлика във възрастта - той е на 33 години, а тя е на 46 години.

Българинът замени в леглото на Дарси друга звезда на Ти Ел Си - Том Брукс. Двамата се разделиха с грандиозен скандал преди време и продължават да са в лоши отношения. Това си личи и по постоянните им нападки един към друг дори на екрана на шоуто.

Българинът, който е завършил Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков", от години се подвизава зад океана. Там той гради успешна кариера като модел. Дефилирал е на ревютата на куп известни дизайнери. За някои от тях е снимал и рекламни фотосесии. Има и няколко корици на списания. Освен това е сертифициран масажист. И явно се справя отлично в тази област. Сред клиентите му са куп американски знаменитости. Една от тях е певицата, актриса и бивша Мис Америка Ванеса Уилямс.

Реклама
Реклама
Реклама