Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9902320 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Светлана Гущерова не ме е пребивала!

Не съм спала с мъжа й, даже не го познавам

"Светлата Гущерова не ме е пребивала."

Така Мис Плеймейт Михаела Тодорова отговори на писанията, че двете блондинки си спретнали як кьотек пред столичен хотел.

Според мълвата причината за боя е, че Светлана научава за любовната афера на мъжа си Християн Гущеров със силиконовата бомба.

Реклама

Съпругата на милионерския наследник случайно засича Тодорова пред хотел и започва да я обижда вулгарно. А по-късно удря няколко шамара на плеймейтката, твърди още клюката.

"Не съм спала с мъжа й - категорична е Мис Плеймейт пред "България Днес". - Нито ми е плащал за секс, нито нищо. Дори не го познавам. Не съм го виждала на живо. Със Светлана сме приятелки. Писанията са пълни измислици. С нея сме много близки. Преди години имахме разногласия, ала и тогава не е имало бой", споделя още Мишето.

Блондинката е категорична, че атаката към нея и Гущерова е целенасочена.

"И на двете ни пращат заплашителни съобщения от скрити номера. Подозираме кой може е. Измислицата за наш бой е поредният повод да ни скарат", казва още сексапилната блондинка.

Тодорова признава, че името й постоянно е забърквано в разни скандали. Само за тази седмица тя е "научила", че ще се жени за богат турчин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама