Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9902327 www.bgdnes.bg

Питбул разкъса бивша Мисис

 Маги Сидерова с порязана ръка от домашния си любимец

Болезнена травма на ръката докара на Маги Сидерова домашният й любимец, оплака се бившата "Мисис България".

Кучето е порода питбул и тежи много за крехката снага на къдрокосата красавица. Излизайки на разходка, четириногото и съседският му събрат, с който са в конфликт, започват традиционния си "скандал". Питбулът дръпва рязко Маги, а каишката прорязва лошо ръката й.

Реклама

Сидерова сериозно изплаши почитателите си в мрежата с наранената си длан. Тя се наложи да обясни какво точно е станало, за да успокои разтревожените последователи. Часове след инцидента брюнетката показа как прекарва приятни мигове в уютния си дом с домашния любимец.

Подобни инциденти са чести сред стопаните на по-едрите породи кучета. Питбулите достигат до 27 кг за мъжките и 22 и за женските. Често последствията от опитите да удържиш животното са и доста по-лоши от случая с миската. По всичко личи, че заради добре поддържаната с много спорт фигура Сидерова е успяла да възпре животното.

Маги, която освен модел е и дизайнер, е истински любител на четириногите косматковци. Тя има две от тях - мъжки и женски, за които се грижи съвестно и с любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама