Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9910743 www.bgdnes.bg

Заплати по бедност в "Левски"

Не всички футболисти на "Левски" са получили заплати. Миналата седмица стана ясно, че "сините" са издължили по едно месечно възнаграждение на играчите си.

Оказа се, че пари са взели някои, а други не са. "България Днес" научи, че заплатите са давани според това какъв е размерът им. Получили са тези играчи, които имат най-ниски месечни възнаграждения. В това число са повечето младоци в тима. За останалите футболисти парите все още остават мираж.

Реклама

Подобна ситуация не се случва за първи път на "Герена". При предишното раздаване на заплати отново не се е подходило към всички по един начин. Тогава част от играчите са взели по две месечни възнаграждения, а други по едно.

Въпреки неясната ситуация с клуба останалите в отбора футболисти продължават тренировки. Те трябваше да имат среща с мажоритарния собственик Наско Сираков вчера преди вечерното занимание. На нея очакваха отговори относно развитието на ситуацията със собствеността на "Левски". За няколко от играчите тази среща е решителна за бъдещето им, тъй като техните договори са до края на месеца. В това число са близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Звонимир Микулич, Драган Михайлович, Андриан Краев, Валери Божинов и Мартин Райнов. Те все още очакват какви условия ще им бъдат предложени, за да останат и през следващия сезон. Освен това се надяват да разберат кой ще им е треньор. В момента тренировките се водят от Живко Миланов, но Сираков преговаря със Станимир Стоилов.

Стана ясна една от контролите, които "Левски" ще изиграе преди новия сезон. "Сините" ще се срещнат с "Ботев" (Пд) на 3 юли.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама