Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9910847 www.bgdnes.bg

Видал купонясва с проститутки

Лагерът на чилийския национален отбор на Копа Америка се превърна в бардак!Звездата на тима Артуро Видал и още петима негови съотборници са си спретнали купон с проститутки в "Грандхотел Одара" в Бразилия.

Там е отседнала чилийската делегация заради участието на отбора в турнира. Според информациите останалите участници в партито са били Жан Менезес, Гари Медел, Пабло Галдамес, Пабло Арангиса и Едуардо Варгас. Всички те са нарушили противоепидемичните мерки и ще бъдат глобени.

Реклама

Това е поредният скандал в лагера на Чили, където цари тотален хаос. Заради купона с проститутки бе отменена и пресконференцията преди мача с Уругвай. Селекционерът Мартин Ласерте не може по никакъв начин да овладее напрежението и е готов да напусне поста си заради скандалите. Въпреки всичко Чили тръгна добре на Копа Америка, като спечели 4 точки в първите два мача и на практика се класира за следващата фаза.

Но звездите начело с халфа на "Интер" Видал буквално си правят каквото искат. Преди няколко дни той и Гари Медел отново нарушиха антиковид правилата и вкараха в хотела фризьор, който да ги подстриже. От футболната федерация на Чили признаха за случката и заявиха, че играчите ще получат допълнителни финансови санкции.

Заради изцепката си те вече бяха глобени с 30 000 долара. Очаква се санкциите заради купона с проститутки да бъде още по-сериозна. Видал не се слави като особено моногамен и забавлението му с жрици на любовта не е кой знае каква изненада. Неговото последно гадже бе фитнес моделът Соня Исаза. Колумбийката е изключително популярна в Южна Америка и има над 3 млн. последователи в социалните мрежи. Двамата не са се показвали скоро заедно, но няма информации да са разделени. Преди това той бе женен за Мария Тереза-Марите, която изостави след четиригодишен брак и три деца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама