Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9912960 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова призна: От две години живея нов живот

 Актрисата празнува годишнина от "Борат 2", продължава да сбъдва мечти

Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!

Това заяви щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 г. се озовава зад океана, за да се впусне с главата надолу в проект, за който почти нищо не знае.

Ролята на Тутар в хитовата лента "Борат 2" е повратната точка в живота на българската актриса. Току-що завършила НАТФИЗ и още търсеща своето място, Бакалова приема отговорно и с абсолютен професионализъм задачата си. Немалко са предизвикателствата, през които трябва да премине. От коренна промяна на външността до това да прелъсти личния адвокат на Доналд Тръмп – Джулиани, в хотелска стая. По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най-стресовият момент за нея по време на снимките, но е успяла да се овладее.

Реклама

Следват редица признания за талантливата Мария. Най-големите сред тях, с които цяла България се почувства горда, са номинация за награди "Оскар" и "Златен глобус". С цели 44 номинации и 27 награди само за последната една година, Мария е най-успешната българска актриса. Редица са големите холивудски звезди, признали таланта на българката.

С "Борат 2" съвсем не приключва славата на Бакалова. След него тя се снима в други два големи проекта. В комедията "Балонът" си партнира с Дейвид Духовни, а последно заснетият с нейно участие "Тела, тела, тела" е страховит трилър.

Сбъднала вече мечтата си да е звезда в Холивуд, Мария не планува да се ограничи само до актьорската кариера. Заедно с нейния агент и откривател Юлиан Костов те ще работят по проект, наречен "Свобода или смърт", разказващ за българската история. Костов, който е най-успешният роден актьор в чужбина, и Бакалова са си поставили за цел да отворят вратите за още български таланти в Холивуд. Те самите са доказателство, че това е възможно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама