Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9915133 www.bgdnes.bg

Националът чака трансфер на плажа

Вальо Антов на остров с гадже отличничка 

Националът Валентин Антов заведе гаджето си на райски остров. Защитникът не разкрива точното си местоположение, но най-вероятно разпуска на Малдивите. Той и красивата Ивана от няколко дни се търкалят по плажовете и се наслаждават на кристално чистата вода. Антов и гаджето му често обикалят екзотични и романтични дестинации. Те посрещнаха Нова година в Дубай, за 8 март си осигуриха разходка до Венеция, но така престъпиха забраната за пътуване между регионите и юношата на ЦСКА имаше известни проблеми. Вальо и Ивана са заедно от около две години и са лудо влюбени. Почти веднага след трансфера му в "Болоня" красавицата се премести при него и двамата заживяха заедно в Италия.

Нетипично за футболна половинка, Ивана е завършила Класическата гимназия в София и в момента е отличничка в престижния университет на Кеймбридж. От своя страна Антов също има желание да учи и дори стана студент, но прекъсна заради трансфера си в Италия. "Започнах да уча в НСА, но прекъснах заради преместването ми в Италия - каза Антов пред "Нова". - От следващата година, ако има възможност, ще продължа да следвам дистанционно. Имам интерес още към бизнес и финанси." На първата си пресконференция в "Болоня" Вальо направи много добро впечатление, след като говори на перфектен английски.

В момента Антов релаксира след края на футболния сезон в очакване да разбере къде ще играе през следващия. Той все още е собственост на ЦСКА, но "Болоня" иска да го задържи под наем за още един сезон. Цената на Вальо е 3 млн. евро, като през пролетта той игра в Серия "А" като преотстъпен срещу 500 000. Най-вероятно двата клуба ще се договорят и Антов ще остане в "Болоня". Към него има интерес и от още няколко италиански клуба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама