Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1829666 www.bgdnes.bg

Бранка Княжевич при Сашо Диков, но по гащи

Бранка Княжевич, която се прочу с интервюто, което взе без гащи от сръбския премиер Ивица Дачич, не посмя да се яви по същия начин пред Сашо Диков в предаването му по Нова тв.

Тя призна, че интервюто с Дачич за нея било предизвикателство. „Ролята ми беше сериозна, постарах се да се справя", каза атрактивната сръбкиня.

Реклама

В студиото Диков я запита гостенката си дали би кростасала краката си по същия начин, както пред премиера в Белград. Но преди тя да направи това, той се застрахова: "Надявам се, че сега сте с бельо".

Продуцентът на Бианка Горан Маркович уточни, че от кабинета на Дачич са им забранили да говорят за интервюто. Затова не искал да се знае предварително, че тя ще бъде в София, за де не бъдат спрени на границата.

Скандалният разговор с премиера Дачич продължил 35 минути. „Интересно какво щеше да стане, ако не бях се появил и не бях казал, че става дума за скрита камера", попита риторично Маркович. Той похвали Бранка Княжевич: „Добре си изигра ролята си и през цялото време го гледаше в очите."

От своя страна Бранка уточни, че питала премиера различни неща. Например му задала въпрос какво би се случило, ако жена министър в Сърбия има любовник, въпреки че е омъжена. Тя отрече да е била любовница на Ерос Рамацони. „Просто бяхме гаджета за кратко", каза Бранка.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама