Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1858580 www.bgdnes.bg

Гиби Искренов: Ще й вкарвам на Николета!

"Ще й вкарвам на Николета и на малки вратички, и без тях."
С тази шега на легендата на "Левски" Божидар Искренов-Гиби пред "България Днес" започна импровизираната пресконференция на летището в с. Лесново.


Продуцентите на риалити шоуто "Къртицата" - Иван и Андрей, представиха последните звезди, които влизат в предаването - Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и актьорът Кирил Ефремов. "Освен тях и рапърът 100 кила също ще участва. Започваме на 26 март по ТВ7, а общият брой на участниците е 19. Да не забравяме и най-ексцентричната баскетболна звезда - Денис Родман, който също ще живее с тях. Един от групата е предател, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет - той е къртицата!", обясни правилата в шоуто Андрей Арнаудов, който изуми присъстващите с новата си холивудска усмивка.

Реклама


"С влизането в играта всички присъстващи ще бъдат подложени на ужасяващи изпитания - погребване на живи хора, изгаряне на клади, копаене на тунели под земята, живот с паяци, змии, летене с парашут и спане в клаустрофобични пространства", обясни и Иван Христов, който изненада с поотслабнал и доста освежен вид. "Най-добре представилият се от състезателите ще получи наградата от 250 000 лв. Зрителите също ще имат възможността да се включат в състезанието и ще печелят пари", категоричен бе Христов.
Жени Калканджиева сподели, че не се притеснява от конкурентката си по красота и сексапил Николета Лозанова.
"Нямам проблеми с нея. Може и приятелки да станем, ще се радвам, ако сме в един отбор", сподели шестата по красота в света.


Преди време именно шефката на модна агенция сподели, че плеймейтките изобщо не били манекенки, защото нямали такова излъчване, били пълни и доста се гримирали. "Мястото на Жени в предаването с Мая "Жените говорят" ще бъде заемано от различни водещи. Но за това по-късно", обясниха продуцентите липсата на Калканджиева през неделните уикенди в женското токшоу.
"Къртицата" ще продължи три месеца и ще се излъчва всеки ден без неделя в 20 часа. Лайфовете ще се водят от Иван и Андрей.
Човекът къртица вече е избран, но това знаят само Ники Николов и двама негови асистенти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама