Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6724619 www.bgdnes.bg

Крие ли нещо в джуките си Ники М.?

Футболистът заприличва на кифла 

Гаджето на Ни Ло клонинг на фризьора й 

Новият-стар възлюбен на Николета Лозанова и син на новия-стар президент на БФС Боби Михайлов - Ники Михайлов, май е посегнал към хиалурона, за да напомпа сочни джуки, видя "България Днес".

След еуфорията около любовните признания на Ники и Николета със страстни снимки в социалните мрежи на Свети Валентин по-наблюдателни фенове на най-хитовата звездна двойка забелязаха, че вратарят изглежда някак по-различно.

Реклама

"Това Венелин Кондаков ли е? Объркана съм вече, Николета с кого се снима и на кого се обяснява в любов. Михайлов е заприличал на фризьорчето й", написа хапливо потребителка в интернет под снимката на Ники и Ники.

От стари фотоси на футболиста е видимо, че Михайлов невинаги е бил с устни в стил Анджелина Джоли.

Из футболните среди подигравателните коментари също не закъсняха.

"Понеже с ръце не може, вече преспокойно може да хваща топката с голямата си уста", коментира шеговито футболен запалянко.

В светските среди корекциите и сред мъжете набират все повече популярност. Освен хиалурон в устата силният пол все по-често прибягва и до ботокс, който се инжектира в челото, за да се заличат мимическите бръчки.

Разкрепостеното си поведение спрямо разкрасителните процедури Ники най-вероятно е наследил от баща си. Преди години шефът на родния футбол си присади коса, с което си спечели прякора Голямата перука.

Реклама
Реклама
Реклама