Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6743907 www.bgdnes.bg

Моника Валериева стана принцеса в Катар

Плеймейтката се залюби с член на кралското семейство

Моника Валериева окончателно скъса с България! Плеймейтката от няколко месеца се пресели да живее в Катар.

В емирството Валериева сбъдна една от мечтите си и залюби богат и красив мъж. Човекът до силиконката е част от катарското кралско семейство и разполага с неограничен финансов ресурс. Той глези Моника като истинска принцеса и не й отказва нищо.

Реклама

Валериева успя да завърти главата на милиардерския наследник за кратко време. Всеки ден принцът подарява на Моника по 100 рози, за да засвидетелства любовта си към нея. Богаташът изненадва плеймейтката с ултраскъпи подаръци. Всичко, което Моника получава, е от чисто злато.

За последно катарският милиардер подари на силиконова бомба мегаскъп часовник, изработен от най-благородния метал, на една от най-известните марки в целия свят.

"Мъжът до мен е истински принц", похвали се самата Моника, която не крие радостта си, че най-накрая в нея се влюби млад и заможен мъж.

Принцът е осигурява на Валериева да живее в пълен лукс. Тя спи в един от най-скъпите хотели в Катар, като последният етаж е само за нея. Силиконката разполага с рум сървис денонощно и всяка нейна прищявка се изпълнява на момента, независимо колко е късно.

Моника си има и личен шофьор, който също е на разположение по всяко време. Той кара силиконката до салона за красота, по магазините и по заведения, като чинно я изчаква, след което отново я прибира.

Новият любим на Моника често пътува, но тя винаги си намира забавления. Когато е самичка, българската сексбомба се препича на плажовете на екзотичната държава. За да се разхлади, дупничанката гаврътва по няколко коктейла, с които й идва й настроението.

Моника е привързана много към своите приятелки, също силиконови бомби, и те често отскачат при нея, за да се видят и да си клюкарят. Вместо да чакат и да се лутат по летищата, принцът на Валериева изпраща частния си самолет, за да ги вземе, а след това и да ги върне отново в България.

Реклама
Реклама
Реклама