Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6768016 www.bgdnes.bg

Бони се избели

Сливенката я бъркат с Тина Търнър

Певицата бяга от имиджа на ромска перла, имитира западни звезди

Бони е неузнаваема! Певицата, която преди 20 години изпя вечния чалга хит "Ти нямаш сърце", е неразпознаваема, видя "България Днес".

Помен няма от мургавия тен на изпълнителката, нито от катранените й къдрави коси, с които тя се носеше години наред по участия и концерти.

Реклама

Сливенката вече е руса, с бяло лице, видимо доста отслабнала и определено коригирала чертите на лицето си. Според зорки наблюдатели устни, скули и нос са само малка част от зоните, които са претърпели хирургическа интервенция.

44-годишната Бонка Илиева, както е истинското й име, никога не е криела ромския си произход и дори неведнъж е акцентирала, че именно той е причина за специфичния певченски талант. Въпреки това през последните 10 години тя не криеше, че общността има много трески за дялане. Това я мотивира да наблегне на образованието на дъщеря си и добрите маниери в обществото.

"Преди беше по-симпатична, в момента изглежда като Тина Търнър. Каква е тази мода всички да стават блондинки, дори когато изобщо не ти подхожда перхидролът", дивят се завистнички в социалните мрежи.

Илиева не обръща внимание на злосторниците и се чувства добре с новата си визия. Нещо повече, от известно време тя се доверява и разкрасява при гуруто сред гримьорите - Цецо Андреев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама