Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10041013 www.bgdnes.bg

Певицата Керана кацна с парашут пред сцената на фестивала "Сънленд"

Певицата Керана долетя с парашут за участието си във фестивала "Сънленд", който е българското издание на сръбския "Екзит". Керана се качи на сцената след "Уикеда" и The Top Stoppers. Щафетата на плаж Перла в Приморско поеха "Ъпсурт" и балет "Нова". 

Британската рап изпълнителка IAMDDB направи своя концертен дебют за 2021 година и излезе за първи път пред публика именно на сцената на "Сънленд". Тя очевидно се наслаждава на престоя си у нас, заедно със своя дамски екип прекараха деня на плажа, а вечерта се насладиха на специално меню, лично приготвено и презентирано от шеф Андре Токев.

В програмата се включи също Нина Кравиц, която представи преди хилядите фенов най-новия си сингъл Skyscrapers. „Написах тази песен на едно от дългите си пътувания до далечна страна и записах първоначалния скеч на песента в Париж, в студиото на Midnight tracks. Това е любовна песен. Разказва за това как някой може да ти липсва изключително много, дори ако не винаги се разбирате. В такива моменти просто искаш да избягаш колкото можеш по-бързо само, за да почувстваш, че искаш да се върнеш 5 минути по-късно“, казва за парчето Нина Кравиц.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама