Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10374265 www.bgdnes.bg

Салма Хайек се оплака от духове в къщата си

Гостувайки в последния епизод на "Шоуто на Елън Дедженерис", горещата мексиканка, пленила редица мъжки сърца, разкри, че домът ѝ е бил обитаван от духове, поне по думите на обслужващия персонал, работил в него. В ефир тя призна, че в началото не ставала свидетел на необичайни явления, но служителите упорито твърдели, че в жилището често се случвали такива, ето защо накрая по-голямата част от тях напуснали работа, отказвайки да прекрачат прага на входната му врата.

Те неведнъж ѝ обяснявали, че пианото започвало да свири само, освен това лампите магически светвали и изгасвали, а вратите и прозорците на стаите на третия етаж необяснимо се отваряли и затваряли от само себе си. Звездата от "Вечните", който вече върви на големите екрани у нас, уточни, че не е била в имота, когато един от нейните служители чул големият роял да изпълнява мелодия, без някой да натиска клавишите му.

Реклама

"Може и да е бил пиян", пошегува се брюнетката, допълвайки, че все пак ѝ се наложило да извика медиум, който да се отърве от призраците. "Не приемах нищо от това за истина, но исках да успокоя хората и да ги накарам да мислят, че всичко е приключило. Единственото ми условие бе човекът да не изпълнява някакви "черни магии" в къщата ми. Казах му, че не желая да носи пилешки глави, бутчета и каквито и да било мъртви животни", разказа тя, уточнявайки, че след ритуала нещата са се влошили, понеже въпросният мъж информирал семейството, че усетил присъствието на общо 20 полтъргайста.

Едва след това Хайек започнала постепенно да се убеждава, че действително се случва нещо нередно под покрива на нейния дом и дори забелязала някои от нещата, за които ѝ говорили по-рано.

"Аз също видях нещо... Беше съвсем истинско", сподели дъщеря ѝ Валентина, която бе сред публиката в студиото, потвърждавайки цялата историята.

През уикенда привлекателната знаменитост се появи на юбилейното десето юбилейно събитие на ежегодната благотворителна гала вечер "Art+Film" на LACMA, набиращо средства за Окръжния музей на изкуствата в Лос Анджелис. Тя пристъпи на червения килим под ръка със съпруга си - френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино, облечена в елегантна рокля, обсипана с пайети, в преливащи цветове. Безупречната ѝ визия, допълнена от масивно колие с блестящи камъни и дамска чанта-клъч, отново се превърна в център на всеобщото внимание, карайки присъстващите да извръщат глави след нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама