Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10409941 www.bgdnes.bg

Лейди Би с ваксина преди "Маскираният певец"

Убедиха ме да се имунизирам, сега не съжалявам

Ваксинирана и защитена от заразата е Лейди Би.

Хип-хоп певицата се завърна ударно на сцената като Малинката в риалити шоуто "Маскираният певец". Именно заради участието си в музикалното предаване Бойка Щерева, както е истинското име на изпълнителката, се имунизирала.

"Много се двоумях дали да си сложа ваксина преди това. Успяха да ме убедят, че е хубаво да го направя, и се имунизирах. Нямам никакви проблеми и сега не съжалявам", разкри пред "България Днес" Лейди Би.

Реклама

Певицата се грижи за сина си в Пазарджик и е изоставила засега столицата и шумните сбирки. С участието си в "Маскираният певец" лейдито се завърна в публичната сфера и отново чертае планове за следващи стъпки.

"Една от тях е да открия музикална академия или школа. Най-вероятно ще е тук, в Пазарджик. Въртят ми се още много идеи в главата, но когато достигнат до определени етапи на , ще станат ясни", леко повдигна завесата Бойка.

Певицата е категорична, че в "Маскираният певец" се е почувствала като истинска звезда. Определя своята маска като една от най-подвижните на сцената от врата надолу.

"Главата беше много тежка и се клатеше. Затова ми направиха допълнителни въженца, с които да се крепи по-стабилно. Видимостта е много малка и дори паднах на сцената", добавя Щерева.

Тя продължава своето следване като студентка по педагогика, а онлайн вариантът му се нрави на популярната певица, която се вдъхновила да учи покрай 8-годишния си наследник

Реклама
Реклама
Реклама