Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10448609 www.bgdnes.bg

Яница се чуква с шотове на участие

Алкохол съвместно с Биляниш 

Фолкпевица поглъща спиртни напитки, пеньоар едва скрива дупето й 

Фолкевицата Яница пие на сцената, казва си "наздраве" с фенове по сепаретата и едва прикрива дупето си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където изпълнителката има съвместно участие с колежката си Биляниш.

Яница разчупва традиционното и скучно участие, при което се стои само на сцената и фолкпевица изпява набързо хитовете си. Свидетели на спиртната вакханалия разказват как Яница с охота обръща шотове в центъра на нощното заведение. Нещо повече - тя тръгва по масите, за да се чуква с най-верните си почитатели и градусът на настроението рязко се покачва.

Реклама

За да е напълно горещо положението, фолкпевицата излиза на работа с нещо средно между гащи и пола, които са почти до кръста й, а лъскав пеньоар едва скрива изкусителните й задни части. Яница е любителка на разголването и не се свени в клипове да се показва без дрехи. Фотосесиите й са не по-малко провокативни, но чалга дивата няма от какво да се притеснява, тъй като тялото й е много добре изваяно.

Колежката й Биляниш е доста по-обрана откъм визия, като се появява с ефектна рокля с ресни, която, макар да я прави секси, скрива нужните части от тялото й. Първа на сцената излиза Биляниш, която е в страхотно настроение и успява да вдигне нивото на купона в чалготеката. След това Биляниш се отдава на кратка почивка, а на сцената излиза Яница, която започва да редува пеене и пийване. Случайно или не, последната й песен носи заглавието "Налей си". И в парчето се пее:

"Дръж се по-добре, моето момче,

лошо ли ти е, пийни си.

Сипи си, бутилка-две викни си,

още неподготвен си.

На-ле-ле-ле-ле-лей си чак догоре,

на-ле-ле-ле-ле-лей си да повторим.

Като дойда, да не паднеш,

да има екс, екс, в рая ще попаднеш".

Провокацията не е нещо ново за двете фолкаджийки, като те имат съвместен клип към песента "Топ любовник", в който се държат доста палаво за радост на почитателите си. Неведнъж Биляниш е признавала, че е фенка на Яница, а Яница отвръща, че е готова да помага на млади изпълнители като Биляниш.

Реклама
Реклама