Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10453058 www.bgdnes.bg

Мария с роклята на Адел

След 2 г. пауза

Фолкдивата смени два тоалета за първото си участие

Звезден тоалет за завръщането си избра Мария.

Певицата заложи на флорална дълга рокля, с която да забавлява феновете си по време на първото си участие след близо двегодишна пауза. Роклята й е идентична с тази на Адел от видеото към една от най-популярните й песни "Send My love". Тоалетът на носителката на осем награди "Грами" е на модна къща "Долче и Габана". Роклята е от флоралната пролетна колекция на дизайнерите за 2016 г. Цената й е приблизително 8 хил. долара.

Едва ли Мария успява да купи точно същата скъпа дреха, но се доближава максимално до визията на Адел. Основната разлика е в деколтето. Докато британската поп икона не набляга на разголване, родната чалга дива не пропуска да покаже пищните си форми от дълбока пазва. Миньончето на попфолка, както дълги години я наричат феновете й, смени два тоалета по време на клубното си участие. Освен дългия тоалет в стил "Адел" Мария облече и изключително къса черна рокля, която отново беше обсипана с големи цветя.

Реклама

Мария, която през лятото на 2020 г. заяви, че се отказва от кариерата си на певица, се завърна ударно през изминалия уикенд във Велинград. По време на участието й клубът се пука по шевовете, а за финал изпълнителката на вечната балада "Спомен" получи огромен букет.

Чалга фурията очевидно милее за сцената и любовта на феновете. Мария не спира да публикува видеа и снимки от свои участия, песни и концерти, а най-верните й почитатели определят като грешка отказването от музикалната й кариера.

Според слуховете заралийката се е решила на подобна крачка заради новата любов в живота си. Мария решила да е отдадена изцяло на Мирослав, за когото вече дори е сгодена. Дали той ще е склонен да угоди на половинката си, като я подтиква да поема още музикални ангажименти, е въпрос на време да разберем. Ясно е само едно - Мария страда за кариерата си, феновете й страдат за нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама