Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10514816 www.bgdnes.bg

Милена: Гей момичета изтормозиха дъщеря ми!

Жана Бергендорф живеела с жена, твърди рокаджийката

За пръв път Милена разкри публично една "семейна тайна". По думите й наскоро 13-годишната й дъщеря Куин-Мелина Трифон Йончева "била налазена" в интернет от гей момичета.

"Започнаха да й звънят някакви в два, три, пет часа през нощта. И то от различни държави, не само от България. Почнаха да й пълнят главата с разни глупости", разказа певицата.

Реклама

Този телефонен терор довел изпълнителката на "Ха-ха" до "страхотни проблеми" с дъщеря й.

След дълги разговори между Милена и щерка й "детето, слава богу, ме разбра и приключи с тях. Блокира ги всичките", със задоволство разказва певицата.

Тя уточнява, че има крайно негативно отношение само към "агресивните гей хора". Имала гей приятели, но те били до един "много културни и възпитани". Нямала нищо против своята колежка Люси Дяковска, която не премълчава нестандартната си сексуална ориентация.

"Люси ми е приятелка. Но тя не е такава. И затова не ме интересува с кого живее", категорична е експънкарката. Милена допълни, че и друга нейна колежка - Жана Бенгендорф, живеела с жена. "С тях аз нямам никакви проблеми, защото не се налагат. Те са друг тип", каза за "България Днес" рок звездата. Преди време обаче Милена "пострадала от други, агресивни".

"Веднъж на мой концерт дойде една компания от 17 момичета, които демонстративно се целуваха пред сцената. Хакнаха ми телефона с всички контакти, започнаха да притесняват приятелите ми. Да не говорим, че ми досаждаха с предложения и други неща да се случват", възмущава се бившата вокалистка на "Ревю".

Милена вече захапа открито гей хората във фейсбук през лятото на тази година в навечерието на прайда. Изпълнителката на "Истина" добави, че не се извинява за думите си. Последва лавина от гневни реакции, след което рокаджийката месеци наред мълча по темата.

Реклама
Реклама
Реклама