Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10527401 www.bgdnes.bg

БГ сапунена звезда показа голям белег

Гюлсим Али разкри келоид на рамото в стилна фотосесия 

Голям белег на рамото си показа българската сапунена звезда в Турция Гюлсим Али.

Родената в Русе актриса засне изключително стилна фотосесия с вечерна рокля, в която акцентира върху несъвършенствата на кожата си. Така тя иска да даде увереност на момичетата, които имат белези по тялото си, да не се срамуват от себе си и да бъдат смели и със самочувствие.

Реклама

"Има хора, които ме правят невероятно красива", заяви Гюлсим, която разкри на своите 1,6 милиона последователи в Инстаграм белег, който досега не е показвала.

Тя има келоид на рамото, наричан "белег, който не знае кога да спре да нараства". тъй като израства много по-голям от раната, която причинява белегът. Келоидите изглеждат като доброкачествена туморна тъкан около мястото на нараняването и се издигат съвсем рязко над останалата част от кожата. Те имат гладка горна част и розов или лилав цвят. За разлика от другите видове белези келоидите не намаляват размерите си с течение на времето, дори напротив - могат да се увеличат.

Медицината вече позволява такъв тип белези да бъдат премахнати, но Гюлсим вероятно залага на естествената си визия.

26-годишната русенка в момента е една от най-големите звезди в Турция заради участието си в сериала "Планината на сърцата". Продукцията се излъчва по една от най-големите телевизии в южната ни съседка.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие Гюлсим представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в семейството на български турци в Русе.

Реклама
Реклама
Реклама