Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10561094 www.bgdnes.bg

Мъж простреля бившата си жена и се самоуби в Лясковец

Жестока трагедия разтресе Лясковец. Мъж простреля бившата си жена и се самоуби  със самоделка в къща в градчето. И двамата обаче са от Лясковец и до скоро живеели на семейни начала, уточниха от полицията във Велико Търново.

Драмата се разиграва около 20 часа, когато 51-годишната жена отишла да върне кучето на мъжа  след раздялата им. Двамата се скарали и  разгневеният мъж грабнал самоделно огнестрелно оръжие и стрелял. Прострелял бившата си в областта на корема, след което сам си теглил куршума.

Реклама

Около 20.20 ч. вечерта мъж е подал сигнал, след като открил двамата пред жилището в локви кръв и в безпомощно състояние. Жената веднага е транспортирана до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Медиците установили, че изстрелът е нанесъл поражения на далака, панкреаса и единия бъбрек, загубила е много кръв и има изходна рана на гърба. Пациентката е настанена в реанимация с опасност за живота.

53-годишният й бивш партньор е издъхнал на място, след като се прострелял в гърдите. Край него криминалистите открили самоделката.

Случаят се разследва под наблюдението на Окръжната прокуратура във Велико Търново..

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама