Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10609474 www.bgdnes.bg

Сузанита: Марк Славов ме изправи

Тя мрази ревнивците, казва мама Шени

Ще държа ръката ти до последния си дъх, обяснява се 19-годишната рожденичка на новото си гадже

Новото гадже на Сузанита успява да преобърне живота й. Вчера певицата навърши 19 години и се обясни в любов на човека до себе си. Както "България Днес" вече писа, това е шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. След като премина през депресивни състояния и клиника за наркозависими, сега щерката на Орхан Мурад е готова за ново начало.

Реклама

"Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство, добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях. Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна от всякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото", заяви Сузанита. Последва и публично пожелание за рождения й ден от любимия мъж.

"Любов, честит рожден ден! Искам да ти пожелая на първо място да си ми жива и здрава, всичко останало си идва рано или късно. Винаги ще съм до теб, и в добро, и лошо, няма значение. Аз ще бъда там. Ти изкара най-доброто в мен. Много добре знаеш, че никога не ме е интересувало хорското мнение и какво говорят и ще говорят за теб, за нас. За мен най-важно беше аз да се опозная и в теб намерих човека, който съм търсил цял живот. Оттук-нататък само мачкаме наред и нищо и никой не може да ни спре", емоционален е спортистът, който също така се изявява като музикален продуцент и рапър. Той признава, че точно за рождения ден на Сузи не е успял да бъде с нея, но обещава да се реваншира.

"България Днес" се свърза и с майката на младата музикална звезда - Шенай Мурад. Тя призна, че изминалата година не е била лека за дъщеря й.

"2021 беше една ужасна година. Вкъщи моите деца и аз вече искаме да отмине и следващата да е много по-добра. Сузи, това дете, покрай проблемите на родителите си не мислеше за създаване на нова песен, на нов проект. Тя нямаше желание нищо да прави. Но е нахъсана, че 2022 ще бъде нейната година. Ще направи много яки хитове. Нека феновете да я обичат, защото тя премина през ужасни периоди, а е едно прекрасно дете. Много се гордея с нея като добра актриса, защото нейният филм "Дани. Легенда. Бог" върви по кината. Филмът на младжия режисьор Явор Петков е страхотен. Тя е много добра актриса. Ние винаги сме искали повече тя да се занимава с кино, отколкото да е певица", разкри Шени. Тя говори и за интимните отношения на дъщеря си.

"Дано Сузанита си намери голямата любов. Тя имаше 3-4 гаджета преди това. Миналата година предпочиташе да е сама. Много мрази ревността. Сузи трябва да е освободена на дансинга, да се раздава на макс, да се забавлява с хората и да се снима с тях. Малко са мъжете, които могат да понесат това нещо. Разбирам ги, млади са, влюбени са, ревнуват я. Тя не издържа на това. Или вярваш на човека, или не. Аз никога не съм ревнувала Орхан, защото той не е бил само мой, а на народа. Дори съм му слагала рогата върху други жени, за да стане по-хубава снимка за спомен", казва още майката на Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама