Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10743126 www.bgdnes.bg

Актьори и футболисти най-често си присаждат коса

Мъжете също са суетни

Мон Дьо, Ивайло Захариев, Боби Михайлов и Бербо се подлагат на естетичната процедура

Мъжете също са суетни. Голяма част от тях полагат неимоверна грижа, за да изгледат добре, още повече че годинките си вървят.

Реклама

Но срещу оплешивяването всички засега са безсилни. Затова мнозина от родния елит прибягват до присаждане на коса за решаване на един от естетическите си проблеми. Не са една или две звездите, които се подлагат на тази процедура.

Поредният, които си присади коса, е Мон Дьо. Водещият сам разкри за интервенцията. Като подчерта, че трябва търпение, за да се получат нещата.

Мариян Станков, както е името на популярния журналист, от години се бори с косопада. След като губи битката, той решава да посети родна клиника, където да му помогнат да си върне буйната грива. И ето, че няколко месеца по-късно Мон Дьо успява да скрие плешивите петна по главата си.

Актьорът Ивайло Захариев също е в отбора на звездите с присадена коса. Ченгето под прикритие от хитовия сериал се подлага на трансплантация в началото на пандемията от коронавирус. За целта актьорът е легнал на операционната маса. С упойка, но без болка, Ивайло минава през процедурата. Няколко месеца по-късно от оплешивелите му места по главата няма и следа.

Кумът на Ивайло Захариев - Ники Станоев, също последва примера му. Актьорът се погрижи за олисялата си глава и се подложи на процедурата. Трансплантацията на темето на комика се извърши в края на януари. По думите му процедурата е дълга, но безболезнена. Ники вече има много коса. А новият водещ по БНТ признава, че се подлага на интервенцията заради професията си.

"Казвате, че съм комик, шоумен, шашкънин, но преди всичко съм актьор! Това е моето нещо и когато се появи някакъв бъг, който ме ограничава, особено в момент, в който вече съм установен като актьор, като типаж... правя всичко възможно, за да го преодолея", коментира преди време Станоев.

Реклама

Друг телевизионер - Евтим Милошев, си сложи коса още преди години. След операцията продуцентът се подмлади значително. Преди интервенцията Милошев нямаше почти нищо на главата си, а сега има буйна прическа.

Друг шоумен - Иво Танев, е може би единственият, който съжалява, че си е присадил коса. Водещият на "Треска за злато" се подлага на операцията преди много години.

"Съжалявам за присадената коса. След това помъдрях и ми костваше много, докато траят манипулациите по премахването", разказа в "На кафе" Танев. По думите му - тялото не трябва да се променя с изкуствени процедури.

Футболистите са прочути със своята суетност. Те винаги се стараят да са добре изглеждащи на малкия екран, стилни и елегантни. И започне ли да им пада косата, големите звезди на родния футбол си присаждат коса.

Най-известният сред тях е шефът на БФС Боби Михайлов. Вратарят на четвъртите в света се подлага на процедурата още докато е активен футболист. Неговият колега, а сега собственик на "Левски" - Наско Сираков, също е с нова коса. Вълкът, както е наричан съпругът на Илиана Раева, скрива плешивото си теме преди повече от 10 години.

Друга легенда в родния футбол - Димитър Бербатов, също минава през процедурата по присаждане. Игралият за куп грандове, сред които "Манчестър Юнайтед" и "Байер" (Леверкузен), се подлага на интервенцията през 2015 година. Резултатите са налице при Митко. А косата по главата му не спира да расте.

Капитанът Антон Недялков е най-новият член на футболистите с присадена коса. Ритнитопковецът се подлага на операцията през миналата пролет. А по главата му вече има толкова коса, колкото никога е нямало.

Реклама
Реклама
Реклама