Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10892448 www.bgdnes.bg

Станко Йовчев, брат на моделката: Сестра ми не познава Бойко Борисов

Никой от семейството ни няма общо с къщата в Барселона, над нещата сме

"Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз, не се притесняваме изобщо от този случай и той по никакъв начин не ни се отразява."

Това обяви пред "България Днеес" бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 32-годишният мъж бе набеден за шурей на бившия министър-председател. В понеделник наследникът на Борисов Кирил Петков обяви, че в доклада от испанската полиция до МВР по случая "Барселонагейт" има снимки на Борисов. "Но не го уличават директно, а казват, че според тях има замесени висшестоящи лица в тази афера", допълни Петков.

Реклама

"Испанските власти ни дават пример за пране на 5 милиона евро. Снимките на Борисов са сложени като потенциална свързаност", посочи още премиерът.

Приписваната любовна афера на Бойко с манекенката Борислава Йовчева отново излезе на преден план след разследване на иcпaнcкия вecтник "Ел Пeриoдикo". Издaниeтo публикувa три cтaтии, чe пoлициятa в Кaтaлуния и cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт прoизхoдa нa 5 млн. eврo. Парите били инвecтирaни в имoти в Бaрceлoнa чрез фирми, свързани с набедената за любовница на Бойко и нейното семейство.

"Като гледам, се върти постоянно едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има пак нови избори. Това говорене е предизборно. Нас изобщо да не ни интересува това, че ни свързват с някой. По никакъв начин не ми се отразява този казус, аз съм над тези неща. Гледам си семейството и работата и оттам нататък нищо друго не ме интересува. И сестра ми е над нещата", добави пред вестника Станко Йовчев.

Футболистът носеше екипа на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. В мач срещу "Миньор" (Пк) бележи единствените си два гола за "червените" при успех с 4:1.

У нас е ритал още за "Рилски спортист", "Бдин" (Видин) и "Локомотив" (Пд). Прави и международна кариера в по-ниските нива на футбола в Гърция. Вече е спрял със спорта.

Станко разкри пред "България Днес" още преди една година, че Борислава вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро.

Реклама

"Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише", категоричен е Станко.

Премиерът Бойко Борисов също определя като "фалшива новина" приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева. Министър-председателят още преди години каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в публичното пространство.

Реклама
Реклама
Реклама