Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10892646 www.bgdnes.bg

Крисия печели "Капките"?

Халваджиян й удря рамо да съживи кариерата си

Певицата си гарантира зрителския вот с участието си в "Маскираният певец"

Детето-чудо Крисия е гласена за победител в юбилейния десети сезон на "Като две капки вода". Родената в Разград изпълнителка стана първата непълнолетна, която участва във формата.

Девойката, която плени сърцето на милиони по света с участието си на "Детската Евровизия", е любимка на зрителите, а и на журито. И ще бъде бутана към победата, научи "България Днес" от сигурен източник. На бутона ще й се падат образи, които Крисия с лекота може да имитира.

Реклама

Откритието на Слави Трифонов ще бъде безапелационен лидер по зрителски вот. А именно той е най-важен.

Обикновено гласуването на публиката отива при някой популярен попфолк изпълнител. Тази година те са трима - Анелия, Алисия и Есил Дюран, и ще бъде разделен почти поравно от феновете на чалгата.

17-годишната Крисия стана любимка на публиката с участието си в "Маскираният певец". Детето-чудо влезе в костюма на симпатичния Гъбарко и спечели сърцата на зрителите с изпълненията си. В шоуто, което вървя през есента, Крисия показа, че може да влиза в най-различни образи.

Освен това продуцентът Маги Халваджиян се е заел с тежката задача да възвърне славата на младата певица. В последните години кариерата на Крисия не се развива особено успешно и изпълнителката от Разград бе позабравена.

С триумф в "Капките", гарниран с изявата й в другия формат на Маги Халваджиян, несъмнено Крисия отново ще изгрее на небосклона. Затова певицата приема предизвикателството да участва в двата формата на Халваджиян.

"Търся забавление и знания в шоуто. Искам да ми се падат крайни образи", обясни Крисия.

Реклама
Реклама
Реклама