Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11054711 www.bgdnes.bg

БГ плеймейтка налази Ето'О

Бившата волейболистка Лиана Николова награби голмайстора на "Барселона" в самолет

Българска плеймейтка ухажва футболната звезда Самуел Ето'О. Една от най-провокативните моделки на "Плейбой" Лиана Николова сама се похвали с кадри, на които гушка бившия нападател на "Барселона".

Реклама

В момента Лиана работи като стюардеса за голяма авиокомпания. Един от ВИП пътниците е бил именно камерунският футболист. Ето'О също не е останал безразличен към хубавицата. Двамата се запознали, поговорили, а след това дори си разменили контакти.

"За мен беше удоволствие да се срещна и да пътувам с един от най-добрите футболисти в света. Благодаря за усмивките, Ето'О", възкликна хубавата Лиана. На 10 март Самуел ще навърши 41 години. Неговата съпруга Джорджета обаче го държи под контрол и едва ли ще допусне извънбрачни своеволия. Футболната звезда има цели пет деца.

Лиана не крие пристрастията си към "Барселона". През 2020 година лично Лео Меси видя голо българско дупе! Тогава палавата плеймейтка се съблече на трибуните на най-големия стадион в Европа "Камп Ноу" и остана само по прашки.

Самата тя също е спортистка и в продължение на 10 години играе волейбол. След това решава да прекрати кариерата си и става един от най-скандалните модели на "Плейбой" у нас. Тя следва журналистика в НБУ. "За мен не съществува нещо неприлично", признава Лиана.

През февруари плеймейтката бе на сафари в африканската страна Сенегал. Тя имаше близка среща с лъвове, които се качиха върху джипа й. "Цар Лъв" е любимият ми детски филм", признава Николова. Тя се похвали още и с обща снимка с президента на Гамбия Адама Бароу.

Реклама
Реклама
Реклама