Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11165906 www.bgdnes.bg

Над 100 запалки има Ани Хоанг, Люси Иларионов - 300 DVD-та

 Тя къта скъпи спомени от кариерата си, той пази албумите си с марки

Неочаквано, но факт: атрактивната попфолк певица и половинка на режисьора Люси Иларионов - Ани Хоанг, събира... запалки! Без да се чувства голям колекционер, през последните 10 години тя носи от всички кътчета по света най-разнообразни "огънчета за цигари".

"Всъщност, откакто сме заедно с Люси и често пътуваме по света. Аз имам един порок и това е пушенето, винаги влизам в малките магазинчета за сувенири, откъдето купувам различни запалки. Имам над 100 запалки в различна форма - шоколадче, пистолет, червило... Всякакви! Много са сладки и им се радвам!", казва Ани.

Реклама

Тъй като обича да си похапва шоколад, още като дете сексапилната певица с виетнамски корени събирала играчки от шоколадовите яйца, които оформили богата колекция, но с времето се разпиляла. Освен това като малка се увличала по ароматизирани листчета, които се продавали преди години. В училище децата си ги разменяли, за да попълнят колекциите си.

Що се отнася до дамските аксесоари, тя няма слабост към тях, но обича хубавите обувки, които обаче не колекционира, а и не знае броя им: "Деля ги на спортни, с токчета, на равна подметка...", и уточнява, че общият им брой никак не е малък.

Тъй като е сантиментална, половинката на Люси къта вкъщи някои дрехи и предмети, които по някакъв начин й напомнят за определено преживяване в даден момент: "Те са ми изключително скъпи емоционално. Първото ми явяване като малка да пея на сцена беше в предаването, което всички вкъщи следяхме с интерес - "Кой е по-, по-, най-" по БНТ. В него победителите си избираха една играчка. И когато аз се явих и спечелих, си взех една говореща кукла, която още пазя. Тя ми е много ценна, има изключителна сантиментална стойност за мен като спомен за първата ми награда от първата ми изява на сцена като малка. Още я пазя заедно с предмети и тоалети, свързани с кариерата ми. Не ги нося, но са безценни като спомени и ми е трудно да се разделя с тях още."

Люси Иларинов - режисьорът, който заснема едни от най-атрактивните видеа в музикалния бранш, и спътник в живота на Ани, разказва, че неговото първо хоби като дете са били пластмасови играчки животни: "Бяха мънички - мечки, жирафи, делфини... На по-късен етап започнах да колекционирам марки, а сбирката стана доста внушителна. Пазя я и сега. Имам доста стари марки, по на половин век. Прибрал съм ги на скришно място и скоро не съм отварял албумите. Веднъж ги показах на Ани, а тя остана много изненадана от това мое увлечение отпреди години. В днешно време вече не се изпращат писма с марки, всичко е по имейл и някак си филателизмът замря напълно", меланхолично допълва той.

В издирването на хубави и редки марки първи помощник бил баща му, който ги поръчвал от различни места, купували се цели серии. Така в албумите се озовали големи тематични сбирки по изкуствата и история, които Люси особено цени: "Много харесвам тези с картините от Лувъра, Третяковската галерия, а също със старинни кораби и каравели от различни държави. Любими са ми и едни с най-разнообразни колелета", не крие възхищението си от тяхната красота режисьорът.

Години по-късно, вече като студент в НАТФИЗ в класа на Крикор Азарян и Тодор Колев, Люси се увлича от магията на киното. Затова и започва да събира филми на оригинални DVD-та. "Колекцията ми е от много отдавна и през годините редовно я попълвах", разказва за страстта си. "Става дума за игрални филми на оригинални DVD-та, в кутии с обложки. Към момента имам над 300 филма", уточнява с гордост. "Аз съм страшен почитател на седмото изкуство, обожавам да ходя и на кино, но през последната година и половина заради пандемията не съм влизал в киносалон. И съм страшно разочарован, че почти всички кина ги закриха. Направиха страхотни зали и в един момент нещо се случи и вече ги няма", не крие съжалението си.

Реклама

Тъй като и двамата с Ани са домошари, често гледат филми по телевизията, но се оказва, че повечето от тях вече са изгледани на DVD-та от сбирката. В жанрово отношение е голям фен на приключенските ленти от предишни епохи, но също и на екшъните.

Любимите му актьори са трима, откакто се помни. Сред тях най-много цени Робърт де Ниро, а топ тройката допълват безподобните Дъстин Хофман и Ал Пачино, издава вкусовете си той. Като цяло харесва старата школа актьори. Сред останалите имена на световноизвестни актьори, които му допадат, са тези на Никълъс Кейдж и Джон Траволта: "Много обичам "Оставайки жив" и даже наскоро го гледахме пак с Ани. Показах й подробност, която я учуди много - филмът е режисиран от Силвестър Сталоун, а той самият се появява за миг в кадър!" И издава: "Както си върви Джон Траволта по улицата, се блъска в един човек, който се обръща за миг и - о, изненада! - това е Сталоун! Този момент много ме кефи и съм си го връщал десетки пъти да го гледам пак и пак."

Не са много хората, посветени в друга негова страст - колите, при това - американските. "С гордост притежавам един тунингован "Мустанг" кабрио, който и двамата с Ани много харесваме. Дори наскоро мислех да го продам, но тя не ми позволи, защото всъщност го бях взел за нея, а така и не се реши да го подкара, защото при мръсна газ задницата поднася и се страхуваше да не се удари с него. Затова пък аз се забавлявам истински зад волана му!"

Бижуто на колела допълва още един уникален автомобил - също тунингован "Рейндж Роувър", който е единствен в България: "Но това са коли за ценители, не за масова употреба", категоричен е Люси.

Решил да спре със скъпите покупки на редки возила, защото това са "средства, които не се връщат, а ако решиш да продаваш такава кола, никога не можеш да й вземеш парите, които си инвестирал в нея като подобрения".

МУЗИКА БЕЗКРАЙ

Ани Хоанг пожъна невероятен успех с "Обичам те завинаги", в която пее за първи път в дует с Люси: "Това е много лична и красива песен, поздрав за всички влюбени", казва тя. В момента певицата е на финалната права на ново парче - "също дуетно, с мъж", издава. А тематиката е неизбежно любовна, като съвсем скоро ще е готов и видеоклипът.

ДВОЙКА ЙОРКИТА ЗА ЩАСТИЕ

Мъжко и женско йорки отглежда у дома артистичната двойка. Ани гушнала първото още преди цели 9 години, когато Люси й го подарил. "То е мъжко и се казва Арчи.

Женското е на същата възраст, Мишел, но я взехме, когато беше 3-4-годишна", разказва певицата. Когато имат възможност да ги вземат със себе си при пътувания, кученцата са с тях, иначе при по-дълги отсъствия майка й поема грижите за сладките дребосъци. "Мама също има две кучета и с моите при нея става много забавно", смее се тя.

Реклама
Реклама
Реклама