Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11246589 www.bgdnes.bg

С какви полезни бетинг функции ще ни впечатли Бетуей advertorial icon

Съвременните букмейкъри водят ожесточена битки за превземане на пазара, предлагайки иновативни функции и по-солидни бонуси. Наскоро лиценз за извършване на хазартна дейност у нас получи Betway, който има пред себе си сериозна конкуренция и ще трябва да я пребори с най-добри услуги. Ако си направите регистрация в BET WAY и започнете да залагате, ще установите, че присъстват много полезни опции, водещи до по-лесно отсяване на мачовете. В следващите редове ще ви запознаем с тях, за да разберете какви са предимствата им и как да ги използвате.

Какво е създай залог (#BetYourWay)

По-опитните в сферата на онлайн залозите знаят, че операторите дават възможност за добавяне на една-единствена селекция от даден двубой. Бетуей реши да промени правилата и да позволи на своите потребители да комбинират няколко опции от футболен мач.

Функцията е валидна само за събития, които предстоят и може да се приложи с реални средства. Посетете желаната среща и изберете таба Bet Builder. На екрана ще се появят наличните пазари, които може да добавите във фиша. Имате право да участвате с минимум два и максимум десет маркета.

За да спечели залогът, е задължително всички селекции да са уредени като успешни. В случай на една грешка – губите. Ако има отменен или анулиран пазар – например „Голмайстор“ не участва в двубоя, целия талон се отменя, а облогът се връща в игралния баланс.

Пряко предаване на мачове

Увеличава се броят на залагащите в България, които избират събитията на живо пред предварителните. Причина за това е наличието на редица факти – брой удари, владеене на топката, изпълнени корнери, които показват кой има преимущество в мача.

За да улесни залозите на живо, Betway предоставя полезна функция на всички регистрирани клиенти. Става въпрос за Live Stream на срещи от света на футбола, тениса, баскетбола и електронните спортове.

Вие може да гледате мачове, ако разполагате с текущ баланс ли сте заложили с лични средства през последните 24 часа. Ежедневно се предават над 100 спортния събития с прецизна картина.

Затваряне на залог (Cash Out)

Понякога вашият предварителен избор се нуждае от корекция и ако изпитвате колебания относно развоя на активен фиш, най-доброто решение е да го затворите и да приберете ранна печалба. За целта трябва да посетите сегмента „Мои залози“ и да проверите каква е цената за прекратяване на талона.

Функцията Cash Out в Betway може да се приложи за различни спортове и пазари. Тя е достъпна от първата до последната минута на мачовете, но се блокира, ако има ключова ситуация, като дузпа, червен картон или ВАР.

След като маркирате бутона „Затвори“, онлайн букмейкърът ще изиска потвърждение на действието. Ако всичко е наред и затворите фиша, до няколко секунди средствата ще постъпят в баланса.

Имате право да използвате Cash Out както за предварителна печалба, ако срещите се развиват по план, така и за минимизиране на загубите при лоши резултати.

BetWayBoost – топ оферти за деня

Всеки ден Betway избира няколко мача, за които предоставя подобрени коефициенти. Понякога селекциите са насочени към даден двубой, но в други случаи се комбинират изходите на няколко двубоя.

Увеличението на ставките е от порядъка на 20 % спрямо тези в главния спортния раздел. За да използвате BetWayBoost, трябва да заложите на събитието преди първия съдийски сигнал.

Важно е да знаете, че се приемат единствено залози на сингъл, като е задължително да се съобразите с ограничението на облога. В случай че пазарът е успешен, печалбата се изплаща в игралната сметка след приключване на всички мачове от залога.

Реклама
Реклама
Реклама