Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11295089 www.bgdnes.bg

Щурмовак мята кючеци

Войник от "Междузвездни войни" кърши снага в родна чалготека 

Щурмовак от "Междузвездни войни" мята бесни кючеци в родна чалготека.

В социалните мрежи се разпространява клип, на който мъж е преоблечен като популярните бойци от филмовата космическа сага. Той се е качил на сцената, непосредствено пред пулта на диджея, и върти ханш и задни части на фона на ориенталски музикален микс. Емоциите на посетителите са смесени - от пълен шок до огромно забавление.

"Не мога да повярвам какво се случва! Дано императорът не те види", се чува на видеото да казва диджеят, докато щурмовакът мята ръце и се тресе под бурните аплодисменти на купонджиите в нощното заведение.

Реклама

Не е ясно дали мъжът е част от програмата на чалготеката, или сам е решил да се появи в този вид на партито. Но е факт, че досега само герои от "Междузвездни войни" не се бяха появявали на родната чалга сцена.

Имперските щурмоваци, наричани в оригинал stormtroopes, са мъже (в много редки случаи жени), които са били вербувани на млада възраст, за да служат като незаменими воини на Империята, като постепенно заменят войниците клонинги, тъй като ускореното им стареене ги принуждава да се пенсионират.

Стандартната имперска броня на щурмоваците е бяла, като задължително имат предпазни колан и шлем. Стандартното огнестрелно оръжие за имперските щурмоваци е бластерната пушка BlasTech E-11, описана като съчетаваща отличен обхват и огнева мощ в здрав дизайн.

През годините у нас са се провеждали тематични партита с костюми на героите от "Междузвездни войни". Но единична поява в чалготека на някой персонаж историята не помни досега. На тези веселби най-често се залага на костюмите на извънземното от планетата Кашуик - Чубака, както и на един от най-големите злодеи в киното - Дарт Вейдър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама