Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11368170 www.bgdnes.bg

Анелия влюбена в хазартен бос

Певицата е етърва на Бориса Тютюнджиева

Любомир Захаринов се казва мъжът, откраднал сърцето на изпълнителката

Мистериозният мъж на Анелия се казва Любомир Захаринов.

Това научи ексклузивно "България Днес" от източник, близък до новата звездна двойка. Бизнесменът, който успя да открадне сърцето на Анелия, се занимава с развиване на хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио е мъжът до Бориса Тютюнджиева, като тя също упорито крие, че именно той е баща на дъщеря й Магдалена. Бориса и Анелия са новите светски етърви.

"Имам си човек до себе си и съм много щастлива. Той е прекрасен", призна съвсем скоро участничката в "Като две капки вода".

Реклама

Анелия упорито отказва да разкрие името но новата си изгора. Тайнствеността е породена най-вероятно от суеверие или от притеснение нещо да не помрачи щастието на певицата. Анелия признава, че се нанася да живее при Любомир още в началото на връзката им, а домът си оставя на дъщеря й Ивон. 18-годишното момиче е плод на любовта на певицата с бизнесмена Коко Динев. Ивон вече е самостоятелна, а майка й ходи на гости от време на време.

Захаринов също има две деца от своя предишна връзка. Бизнесменът е баща на момиче и момче, които са видимо на 4- и 10-годишна възраст. Запознати твърдят, че Анелия се разбира много добре с дечицата, а те също я приемат като част от семейството.

Анелия и Любомир рядко се появяват на светски събития заедно, а когато го правят, внимателно подбират обкръжението си. Единственото, което ги издава, са снимките и на двамата от откриването на нов сайт, който Захаринови представят през ноември миналата година. Анелия присъства на събитието и пусна няколко снимки, разбира се, без любимия си. Бориса Тютюнджиева направи същото.

Анелия до такава степен крие самоличността на Любо и връзката си с него, че в профилите й в социалните мрежи липсват каквито и да е следи, които водят до бизнесмена. Двамата нямат общи снимки. Липсват дори коментари и сладникави емотикони.

Биографията на Захаринов е изключително богата. Той завършва Университета за приложни науки в Бреда, Холандия. Работи и става акционер в българското представителство на 12-ата най-голяма одиторска мрежа в света HLB International. Признава, че едно от най-значимите неща за него е библиотеката в дома му. Определя я като най-скъпата си играчка.

"Това полезно удоволствие изисква огромно свободно време, а най-ценният и невъзвратим ресурс в нашия живот е именно времето. Например би било интересно за вашите читатели, че така нашумелият филм "Дюн" по едноименната книга на Франк Хърбърт е всъщност само началото на фантастична сага от 6 книги с общо над 2500 страници. Подобно на "Дюн" сериалът "Фондацията" е сага от шест книги на Айзък Азимов с общо 2300 страници. Времето, което човек трябва да посвети, за да прочете тези може би най-велики две произведения на научната фантастика, е значително и съответно скъпо. Но си струва всяка минута", споделя Захаринов неотдавна в откровено интервю - "Мъжете, които задават TREND".

Реклама

Самият Захаринов отказа да коментира дали има връзка с Анелия.

Крие половинките си

Анелия определено обича да е потайна и загадъчна по отношение на мъжете в живота си.

Афиширала е само и единствено връзката си с бизнесмена Коко Динев. От него певицата има дъщеря, а именно тежката й бременност влошава до голяма степен отношенията помежду им. Анелия забременява, когато е едва на 21 г., Коко е с 10 г. по-голям от нея. В едно от редките си лични интервюта преди години певицата разкрива, че бременността й е била изключително трудна, и я определя като тежък момент в живота й. Тогава лекарите се съмняват за рак, налага й се да лежи три месеца в болница, за да задържи Ивон. Твърди, че това се отразява на брака й и с Коко Динев и не успяват да го преодолеят. Именно това дава тласък към развода й.

След развода си с Динев Анелия никога повече не афишира своя връзка. Години по-късно признава, че след раздялата й с бизнесмена е срещнала специален човек, с когото прекарват дълги години заедно. Той обаче иска дете от нея, а тя отказва.

Не липсват и спекулации около любовния й живот. Мъже, за които всички знаят, но Анелия никога не признава. Един от тях е Калоян Арсенов. Синът на бившата министърка на околната среда и водите Долорес Арсенова има бурна, но не особена любов с Анелия.

Реклама