Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11384107 www.bgdnes.bg

Кардашиан пръснаха $3000 за рожден ден, за празни атракциони в "Дисни". Клиентите бесни

Семейство Кардашиан обичат да са в луксозни имения, в частни самолети и да носят дизайнерски дрехи. Колкото и бляскав да е техният начин на живот, те също празнуват. Но и рождените си дни честват по екстравагантен начин.

Ето какво усетиха гостите на тематичния парк на Дисни в Анахайм, Калифорния, пише германският таблоид Bild:

Реклама

37-годишната Клои и 41-годишната Ким Кардашиян се насладиха на ВИП турне за 3000 долара за личния празник на дъщерята на Клои Тру: Те седяха напълно сами в XXL чаените чаши и корабите Dumbo. Край тях само празни места.

Докато обикновените посетители на парка се редяха на опашка, за да използват атракционите, риалити звездите и техните деца спокойно караха возилата едно след друго.

Посетителите останаха възмутени. Потребител на TikTok публикува кадри на ядосаните клиенти, чакащи пред атракционите. Във видеото Клои се върти в розова чаша за чай с дъщеря си и приятелката на Тру, а Ким и друг приятел седят по-далеч в своя чаша.

Рейчъл Кевин пише критично към видеото в TikKok: „Когато Кардашианците прескочат опашката и се возят сами и ни карат нормалните хора да чакаме. Типично“.

Бодигардовете в увеселителния парк също попречиха на феновете да се доближат до инфлуенсърите.

Видеото вече събра над 440 000 гледания и 45 000 харесвания. Има и куп коментари, питащи защо никой не ги „освирква“.

Реклама

"Факт е, че дори принцеса Даяна не е направила това...", подчерта потребител на клипа в социалните мрежи.

Друг пише, че дори рапърката Карди Би (29 години) се е возила в увеселителния парк "с всички останали" и е била "само с охрана" за нея и дъщеря й Култур (3 години).

В мрежата се прокрадна и друга идея - само ако семейството беше резервирало целия парк. Те имат достатъчно пари, за да си го позволят. Заедно сестрите Кардашиан - Ким, Клои и Къртни, имат активи от почти два милиарда щатски долара.

Реклама
Реклама
Реклама