Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11422182 www.bgdnes.bg

Катя от "Ритон" с 20 кила надолу

На вернисажа на Драго Чая

Легендата на цирковата акробатика Величка Дукова още гледала тюлен вкъщи

С над 20 кила по-слаба се яви на откриването на изложбата с циркови плакати през годините от колекцията на Драго Чая Катя от "Ритон". Напук на световните модни тенденции двамата със Здравко бяха в черно от глава до пети. Дуетният и житейски партньор на Катя също беше драстично окльощавял, а тъмните тоалети допълнително подчертаваха измършавяването на естрадните звезди.

С пелерина цвят пепел от рози пристигна на вернисажа на колегата си и телевизионерката Мира Добрева. Още от вратата двамата с Драго се награбиха и разцелуваха, но присъстващите хай персони веднага започнаха да шушукат, че това е постановка и всъщност примирие между двамата няма. Преди година блондинката от Златоград измести Драганов като водещ на предаването "БНТ на 60" и оттогава до днес той все още не е намерил пристан в нито една телевизия.

Реклама

"С Драго сме в прекрасни отношения! Никога между нас не е имало конфликт. Винаги сме се поддържали и сме си пазели гърба", каза за "България Днес" Мира Добрева.

За разлика от Добрева с нейния стил "живот в розово", колежката й Лара Златарева сновеше с атлазен тоалет в пролетно, но отровнозелено. Кака Лара имаше мрачно изражение, което контрастираше с усмивката от ухо до ухо на . Тв водещата остана свъсена до края на вернисажа, като дори пъстрите циркови афиши не можаха да повдигнат настроението й.

За броени минути се задържа в залата рапърът 100 кила, който също като "ритонците" беше навлякъл комплект черни одежди, гарнирани с кожена яка. Не беше забравил на закачалката вкъщи и черната си шапка, негова запазена марка от дебюта му. Известният рапър предпочете да пуши навън, вместо да разглежда експонатите, като поясни, че вентилацията не била на ниво и едва се дишало.

Без връхна дреха цъфна на изложбата и актьорът Стефан Н. Щерев. Той е стар приятел на Драго, но предпочете да коментира своите собствени "творчески търсения". За вестника Чечо разкри, че ще прави поредица от изпълнения близо до различни монументи в цяла България.

"Аз ги наричам нономенти, защото трябва да се махнат", сподели комикът. Наскоро той е правил шоу до "чинията" на Бузлуджа, а по Великден щял да го повтори край паметника на съветската армия във Варна.

Реклама

Атракция номер едно на вернисажа обаче бяха легендите на цирковата акробатика от 60-те и 70-те, златните години на българския цирк, Янка Силаги, Величка Дукова и Цена Божилова.

"Това е нашата акробатка, заради която принцесата на Монако Грейс Кели сваля златния си пръстен и й го подарява в знак на несъгласие, че българската трупа е била класирана втора", обяви Драго, прегръщайки Янка Силаги.

Звездите на цирковата акробатика изглеждаха готови за нови номера под шапитото въпреки напредналата си възраст. Величка Дукова даже довери, че и досега гледала със сестра си тюлен в бащиния им дом.

Реклама
Реклама
Реклама