Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11422435 www.bgdnes.bg

Певицата Петя Буюклиева: Само Ванга може да предскаже края на войната

Притеснявам се да не мобилизират сина ми, всеки ден се моля на Бог, казва изпълнителката

Само Ванга може да каже кога ще свърши войната в Украйна. Това сподели пред "България Днес" естрадната легенда Петя Буюклиева.

Реклама

"Стойте си вкъщи на двете най-важни дати през 2020 и същите дати през 2022 г. - 22 февруари и 22 декември. Тези дни ще са съдбовни за човечеството. Бъдете смирени и се молете." Това изрича Ванга пред журналиста Сергей Кастарной година преди кончината си през 1996 г. Именно тогава - на 22 февруари т.г., Владимир Путин нападна Украйна. Това е причината голямата родна певица да смята, че единствено пророчицата може да предскаже края на военните действия, така както предсказва и започването им.

"Докато всички чакат войната да приключи, аз всеки ден се моля на Бог. Моля се да дойде на Земята и да спре цялата агресия, всички кръвопролития и да спаси невинните жертви", споделя Буюклиева. Според нея молитвите към Господ са утеха, която хората могат да намерят лесно, стига да вярват.

"Притеснена съм и съчувствам на всички семейства, които загубиха своите деца във войната. Аз също съм майка на син и не искам да си представям какво ще стане, ако го мобилизират да брани родината", споделя родната певица.

Миналата година Петя преживя най-щастливите си мигове, тъй като синът й Тони Георгиев се ожени за дългогодишната си приятелка - албанката Еги Бендо, с която се запознали като студенти в германския град Бремен.

"Очаквам с нетърпение да се съберем цялото семейство на предстоящите светли празници", не крие Буюклиева. По този повод тя сподели, че се надява с настъпването на великденските празници Бог да се смили и да даде разум на всички хора.

"Великден е един уникален празник. Това е светлината на Възкресението. Христос възкръсва от мъртвите, за да може да ни спаси, да опрости греховете ни, и затова този ден е толкова специален. Това е един от най-светлите и чисти Христови празници", с надежда казва естрадната изпълнителка, която миналата година отпразнува 39 години брак със съпруга си.

Реклама

Певицата припомни на почитателите си, че на 23 юни ще отпразнува своя творчески юбилей - 2 по 20 години на сцената, с бляскаво музикално шоу. Концертът "С мен бъди" включва златните хитове, печелили Гран при, както и свежите й превъплъщения от риалити шоуто за имитации "Като две капки вода".

"Искам моите фенове да се насладят максимално и спокойно на концерта, който им подготвяме вече повече от година, без да се притесняват за нищо", заключи Буюклиева, която обеща грандиозен спектакъл.

Заради коронавируса Буюклиева на три пъти отлага мегаконцерта си "С мен бъди". Първата планирана дата беше 25 март 2020 година, ала тогава в страната бе въведено извънредно положение. Следващите дати също бяха отложени заради влошената обстановка.

"Ние, артистите, много изстрадахме. Постоянно отменяме изяви. Дано вече да се видя очи в очи с моите почитатели. Подготвям мегаконцерт с много участници. Вложила съм много пари. Ще има специална сцена. Много кофти се получи първия път, когато отложихме концерта през март преди две години. Репетирах почти денонощно. Имах голяма реклама из цяла София. И в един момент всичко отиде на вятъра. Много пари похарчих, но не се оплаквам", добавя още Буюклиева.

Реклама
Реклама
Реклама