Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11452778 www.bgdnes.bg

Боби Михайлов се скри в Балкана за Великден

Събра семейството в резиденция сред природата

Борислав Михайлов посрещна Великден сред тишината и спокойствието на Стара планина. Президентът на БФС празнува със семейството - съпругата Мария Петрова, дъщерята Бисера и зетя Живко Миланов с двете им деца, сина Николай и Николета Лозанова с дъщеричката й. Малката отдавна е приета за част от звездната фамилия.

Всички те отседнаха в едно от предпочитаните от ВИП-овете в последно време места. Резиденция в полите на Стара планина. За Великден тя бе изцяло на разположение на семейството на Михайлов. Те бяха обгрижвани от персонал в лицето на домакин, барман и сервитьор.

Реклама

В събота Мария Петрова заедно с Николета, Бисера и децата по традиция боядисаха яйца за празника. Живко Миланов пък не се уплаши от все още студените води и нагази в реката.

В неделя по традиция компанията се поглези с богат великденски обяд. Той бе изготвен от шеф готвач, който е на разположение на гостите на резиденцията. След това всички се разходиха до близката конеферма. Там най-щастливи от срещата с породистите коне бяха Мария и Николета, които не пропуснаха да се снимат с тях.

В последния почивен ден домакините организираха специален пикник на поляна. Освен да хапнат сред природата, всички се отдадоха и на забавления. Николета поигра федербал с децата, като най-дълго бе в компанията на един от синовете на Бисера и Живко. Не мина и без футболната топка. Завидни умения показа Ники Михайлов, който поигра с племенниците и зет си.

Цялата ваканция бе документирана в множество снимки за спомен от Мария Петрова и Николета, които показаха изключително близки отношения. Лозанова се оплака, че след вкусната храна през празничните дни със сигурност е качила поне три килограма. На снимките не присъства единствено главата на фамилията Борислав Михайлов, който предпочете да почива на спокойствие. Той използва официален кадър, за да честити празника на всички в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама