Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11464403 www.bgdnes.bg

Гаджето на Теофиков: Не спирам да търся Денис в небето

Фаша - 6 месеца след смъртта на певеца

Той ме научи да бъда мъжко момиче, казва Алекса

"Не спирам да търся Денис в небето. Усещам го със сърцето си."

Така гаджето на покойния Денис Теофиков се обърна към него. В началото на седмицата се навършиха шест месеца от кончината на младия изпълнител.

На 24 октомври Денис бе открит мъртъв. В ранните часове на деня той скача от висок етаж в столичен квартал. Половин година по-късно много негови близки приятели си спомниха за него.

Реклама

Гаджето на Денис вярва, че той я наблюдава всяка минута от небето. Пази я от злини и й помага в трудните моменти. Алекса е категорична, че би дала всичко на света Денис да е при нея и отново да може да го прегърне.

"Откакто те няма, знам, че бдиш отгоре. Пазиш ме и се гордееш с твоето малко пораснало вече момиче, което би дало всичко, за да живееш", изплаква душата си Алекса.

Половинката на покойния изпълнител е категорична, че още го обича. И никога няма да го забрави. Алекса признава, че Денис я прави по-добър човек. Винаги ще го помни с усмивката на устата. И му е благодарна, че заради него става мъжко момиче.

"Откакто те нямам, с всичко свикнах. Съдбата ме научи - нямах избор. Откакто те няма, знам, че трябва да бъда мъжко момиче. Такава, каквато ме научи да бъда, преди да си тръгнеш. Приличам на теб", добавя Алекса, която скоро ще пусне първата си песен.

Парчето ще бъде посветено на любимия й Денис, който завинаги остана на 21 години.

Един от най-близките на Денис е фризьорът Ивайло Колев. Приживе двамата са заедно почти през ден.

Коафьорът на звездите сподели, че наскоро за първи път е сънувал Денис. Колев редовно си спомня за загиналия певец - ходи на гроба му и пали свещи в негова памет.

"Беше същият. Говореше на същите теми и пак се смяхме и сякаш всичко беше постарому. Запалих поредната свещ и се надявам там, където си, да е хубаво" сподели фризьорът на звездите, който редовно прави прическата на Денис.

Реклама
Реклама
Реклама