Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11475251 www.bgdnes.bg

Билалов разпуска с риболов за "Стани богат" (ВИДЕО)

Телевизионният водещ не се справя с въдицата, не хваща нищо

Страстен рибар се оказа водещият на "Стани богат" по Би Ти Ви Михаил Билалов. Актьорът, който стана изключително популярен с ролята си на Джаро в криминалния сериал "Под прикритие", използва всяка свободна минута, за да се отдаде на любимото си хоби. Близки до Мишо разясняват, че край водата той успява да се отпочине и да се зареди преди снимките за телевизионната игра.

Оказва се обаче, че Билалов не се справя особено добре с въдица в ръка. Усилията му обикновено не дават резултат и той не успява да хване нищо. Самият Билалов се издаде за това, като публикува кадър от последния си излет.

Реклама

"Мълчанието на рибите", кратко и ясно написа актьорът. Той държи пръчката с едната ръка, а в другата стиска цигара. Седнал е на столче и под чадър на специално изграден дървен кей сред водната растителност.

През отпуските си Билалов обича да се отдава на морски риболов в Бяло море. За целта актьорът наема специална лодка с водач. На едно от неговите видеа навръх Никулден телевизионният водещ все пак се хвали как вади голяма риба от дълбините на морето.

"Ела при батко!", се обръща към улова си Билалов, докато дърпа плячката си. Любопитното е, че водещият рядко яде риба и морски дарове, защото признава, че е алергичен към тях.

На риболовните му подвизи се кефи колежката му Диляна Попова. Тя е дъщеря на потомствен страстен рибар. Актрисата е израснала в градчето Гулянци, което е в непосредствена близост до реките Вит и Дунав. Татко й Красимир Попов има собствена моторна лодка, с която лови риба, както и каравана на брега на Дунава. Дори си е татуирал котва на ръката. Затова и Диляна се увлича по това хоби и харесва рибарските статуси на Билалов. Когато се прибира в Гулянци, тя не пропуска да се разходи по брега на голямата река.

Билалов ще навърши 57 години на 19 май. Той не обича да говори за личния си живот и дори за любимото си хоби. "България Днес" го покани да разкаже за най-големите си риболовни трофеи, но Билалов реши да ги запази в тайна. Припомняме, че преди няколко години актьорът се разведе с японската си жена Санае, от която има две пораснали дъщери - Данае-Анна и Олга. Твърдеше се, че актьорът има афери с певицата Ирина Флорин, колежката си Весела Бабинова и водещата Александра Гюзелева-Шани. От известно време обаче се е кротнал до сценаристката Ваня Николова.

Михаил Билалов отново ще се превърне в злодей. Водещият на "Стани богат" ще бъде лошо момче в новия сериал на БНТ "Вина".

Реклама
Реклама
Реклама