Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11558838 www.bgdnes.bg

Хората на Слави отидоха на кино

Куп звезди на премиерата

Ива Митева и Любомир Каримански гледат новия филм на Виктор Божинов

Не спират да работят остриетата на Слави Трифонов. Едни от лидерите на партията на шоумена Ива Митева и Любомир Каримански бистрят компромиси как коалицията да издържи, дори и когато са на кино.

Бившата шефка на парламента и кандидатът за началник на БНБ се появиха изненадващо на премиерата на новия филм на Виктор Божинов "Бягство". Митева и Каримански пристигнаха от Народното събрание директно в кино салона.

Реклама

Каримански отново бе изключително елегантен. Председателят на бюджетната комисия в НС се бе барнал в стилен сив костюм.

Митева от своя страна заложи на по-семпло облекло. Надянала яркочервено кожено яке, гарнирано с цветна пола, бившата шефка на парламента крачеше бързо към премиерата на лентата, разговаряйки по важни въпроси с колегата си Каримански. Най-вероятно остриетата на Слави мислят начини как да процедират, за да има страната ни правителство.

Още един от доверените хора на Трифонов в парламента се присъедини към Митева и Каримански. Сценаристът и народен представител Филип Станев реши да изгледа от първите редове новия филм, в който една от главните роли е поверена на Снежана Макавеева.

На същото място, но не дошъл да гледа кино, бе още един близък до лидера на "Има такъв народ". Актьорът Мариан Бачев бе завел двете си дъщери на покупки в столичния мол, където беше премиерата. Като истински татко мечта комикът обиколи внимателно магазините в търговския център с щерките си.

Куп актьори уважиха премиерата на поредната лента на Виктор Божинов. "Лошите момчета" от друга продукция на режисьора - "Под прикритие", Мариан Вълев и Мишо Билалов се прегърнаха при срещата си. Екранните Куката и Джаро са добри приятели и набързо размениха по някой лаф, преди да се насочат към залата. Водещият на "Стани богат" Билалов като истински кино маниак се запаси от щанда с големи пуканки и напитка, за да похапва по време на филма.

Реклама

Невена Бозукова и Мая Бежанска не пропуснаха възможността да зърнат лентата, която е снимана в родопското село Чамла - най-високото село в България на 1650 м надморска височина.

Режисьорката Лилия Абаджиева се появи под ръка със съпруга си Васил. Любимият на театралката е художник и син на големия наш треньор по щанги Иван Абаджиев.

Риалити героите Неделчо Богданов от "Игри на волята" и победителят в "Сървайвър 4" Георги Кехайов също бяха част от звездните гости.

Огромна тълпа от хора се изви за премиерата на лентата. Феновете бързо налазиха актьорския състав за снимки и автографи. Най-желани за фотос бяха Христо Петков, Диана Димитрова, Христо Петков и Снежана Макавеева. Младата актриса прикова вниманието към себе си със супер искрящи обувки на ток.

Реклама
Реклама
Реклама