Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11561346 www.bgdnes.bg

Джорджано грейна в еротичен сайт

Предлага "удоволствие и още нещо..." 

10 долара е месечният абонамент за снимките му 

Хит гуруто Джорджано изненадващо се появи в еротичен сайт.

Изпълнителят сам обявява, че си е направил профил в световната платформа "Онли фенс", където известни жени, а и мъже от цял свят представят разголено и дори порнографско съдържание срещу заплащане.

Сайтът е известен с това, че голяма част от кадрите в него са за възрастни, макар това да не е единствената му насоченост. И все пак основното, което привлича нови потребители към "Онли фенс", са именно разголените снимки и интимните клипове, които потребители, повечето от които са известни, доброволно качват.

Реклама

Мирослав Стоянов, както е истинското име на изпълнителя на вечния хит "Отиваме на купон", е обявил, че предлага "удоволствие и още нещо..." за хората, които посетят профила му. Това може да се случи едва след като се плати абонамент. За кадрите на Джорджано трябва да се бръкнете 10 долара всеки месец. Не е задължително снимките да са еротични, като популярни българки, например Андреа и Анн Джи, се пускат леко разголени, без да прекрачват границата на благоприличието. Какви точно кадри си е качил Джорджано, не успяхме да установим.

"Не участвам в никакъв секссайт! Това е платформа на известни хора, които качват по-лични снимки, а не порноклипове. Не само аз го правя, а и световно признати певци, музиканти, модели. Не разбирам какво толкова е станало." Това сподели преди време пред "България Днес" певицата и танцьорка Анн-Джи, или Анна Георгиева, по-популярна като певица от Шоуто на Слави Трифонов в близкото минало.

Напоследък певецът, който се превърна в интернет сензация с авторските си песни и нискобюджетни клипове, изчезна от музикалната сцена. Джорджано се е отдал на туризъм и често си пуска снимки от различни туристически точки в страната. Вероятно с регистрацията в световната платформа той отново иска да привлече вниманието към себе си. Феновете му буквално пощуряха по новото ми начинание и профилът като цунами започна да се споделя в социалните мрежи. Мнозина признаха, че ще платят скромните 10 долара, за да видят с очите си какво ще им предложи като кадри техният любимец.

По-рано тази година Джорджано пусна сензационна оферта за Св. Валентин. Изпълнителят изкушаваше девойките с невероятно предложение за празника на влюбените. Ако кандидатите искат разходка с музиканта от Стара Загора за час и половина, те трябва да заплатят скромните 100 евро. Ако искат вечеря и снимка за социалните мрежи с Джорджано, цената вече е 400 евро. Най-скъпият пакет стига до 1900 от европейската валута и включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, снимки, нощувка в хотел, плюс статус във фейсбук "обвързан" за две седмици, пишеше още в офертата си Джорджано. Той сподели, че подобна шармантна оферта ще пусне и за Великден, но такава така и не се появи и вероятно много девойки са останали разочаровани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама