Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11593398 www.bgdnes.bg

Кати остана без мъж

Певицата няма любов в живота си, но се радва на внимание

Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати.

Попфолк звездата от близкото минало призна, че няма опора в живота си на този етап. Певицата, която през последните години се е посветила изцяло на дъщеря си Джули, отдавна не е с баща й, мистериозен бизнесмен. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати признава, че не страда от липса на внимание.

"Не мога да се оплача от липса на мъжко внимание", споделя блондинката.

През годините името й е спрягано около няколко солидни бизнесмени, имената им обаче винаги са пазени в дълбока тайна, а догадките за това кой точно си ляга с Кати не стихват. Популярната в края на 90-те фолкзвезда не повдига завесата и упорито отказва да говори за мъжете в миналото й. Едно е ясно, някой се грижи добре финансово за нея и дъщеря й.

Реклама

Перничанката сподели, че не полага особено много усилия, за да изглежда добре. Кати твърди, че е генетично слаба и само от време на време прави упражнения вкъщи за тонус. Певицата, която обеща съвсем скоро да пусне нова песен, не спазва диети, но се старае да се храни здравословно и балансирано.

Изпълнителката на хита "Имам си гадже" не крие, че е почитател на естетичните интервенции. Още когато е на 29 г., започва да си поставя ботокс. Основната й цел е да заличи "гневната бръчка". Успява да заличи мимическите бръчки и си слага хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуска да си постави импланти в гърдите, които скоро ще трябва да смени, тъй като са поставени през 2013 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама