Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11611296 www.bgdnes.bg

Лили Гелева и Христо Петков чакат бебе

Актрисата от "Сфумато" разведе втория мъж на съпруга номер едно на Деян Донков

Актьорската двойка Лили Гелева - Христо Петков стават родители, гласи най-актуалната клюка в гилдията. Тя стартира от снимка на двамата, на която Лили сочи доста набъбналото си коремче.

Реклама

Звездата от "Дяволското гърло" и неговата по-млада колежка са заедно от няколко години, но досега бяха засипани от професионални ангажименти и нямаха време за семейни попълнения. Сега обаче се вижда, че въпреки външните фактори бебето е вече на път.

Колеги на Лили Гелева я определят като "скрита лимонка", защото е успяла да разведе Христо Петков и да го мотивира да заживеят под един покрив. А това не е било лесна задача, тъй като героят от "Отдел "Издирване" и "Съни бийч" бе женен за друга своя колежка - Анастасия Ингилизова. Това бе втори брак за нея след раздялата й с Деян Донков, от когото има 17-годишен син. От Христо Петков пък експоловинката на Донков също има син, който есента ще бъде първокласник. Тези любовни многоъгълници не дават възможност на "драгите зрители" да разберат кой от участниците в тях е фаталната жена и фаталният мъж. Героите и героините в тях обаче са единодушни, че са в прекрасни отношения помежду си, което доказва, че подобни връзки не са нещо фатално и дори може би скоро ще се превърнат в норма.

Екранната д-р Мишева от "Откраднат живот" все пак имала нещо фатално - и това били нейните десерти. Приготвени без грам захар и глутен, те били нечовешки вкусни и нейният любим признава, че ги "ядял и плачел".

От участието на бременната актриса в "Черешката на тортата" се разбра, че тя е веган, но обича да кулинарства и дори да приготвя специалитети с месо. Петков обожавал месните ястия, но никога двамата не са били в конфликт на тема хранителни пристрастия, категорични са бъдещите родители.

Приятели на актьорското семейство се надяват, че детето им ще бъде музикално, тъй като майката има няколко успешни парчета с Мартин Костадинов, а таткото довери, че винаги пее преди представление.

"Музиката е голяма сила! Тя е голяма част от живота ми и се уповавам на нея във всеки удобен момент. Щастлив съм, че и синът ми споделя тази моя любов. Успя да се пребори с първия си изпит в живота и влезе в Музикалното училище. Наесен е първокласник. Също като мен свързва почти всичко, което прави, с песни и танци, които харесва", сподели Христо Петков.

Звездата на Народния театър е син на професионален дипломат и изкушението да поеме по пътя на баща си е било голямо. Актьорът обаче твърди, че е "послушал сърцето" си, което явно му казало да се посвети на изкуството.

Реклама
Реклама
Реклама