Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11706433 www.bgdnes.bg

Уфологът Ценко Симеонов с разкритие за "България Днес": Открих нов вид извънземно!

Очаква ни нашествие на космически кораби, ако някой пусне ядрена ракета 

Доли ЛУКАНОВА

Извънземно от изцяло нов вид откри уфологът Ценко Симеонов. Съществото от друга планета се появява пред него за секунди, след което се скрива в дълбините на земята. Преди седмица Симеонов тръгва на мисия над смолянското село Орехово. Докато се разхожда със свои приятели, попада на пещерата "Човешката дупка" и влиза вътре. Именно тогава се случва срещата с другия вид.

"Уникално същество! За първи път виждам такова. Светна срещу мен, за да ми се покаже, а после изчезна. Това е същество от друга галактика, но не знам от коя точно", разказва пред "България Днес" Ценко, който успява да реагира бързо и да заснеме извънземното.

Реклама

Цветовете му са ярки и ослепителни в синьо, а дължината му е не повече от 30 см. Съществото е избрало да обитава пещера, за която се носят легенди. Мястото е известно сред местните с това, че по време на османското иго в нея са били изгорени множество старци и деца, живеещи в този край. Потвърждават го човешките кости, открити в "Човешката дупка". От години мястото е обвито в мистерия, а с появата на извънземно в нея тя още повече се заплита.

Дългогодишният изследовател на извънземния разум е категоричен, че човечеството все още не е напълно готово за срещи представители от други планети.

"Каквото и да ни кажат, това, което достига до съзнанието на човека, който е готов да приеме тези неща и да мисли за състоянието на планетата, е твърде нищожно като процент", обяснява ситуацията уфологът.

По думите му той неведнъж е влизал във връзка със същества от други галактики. Посещавал е дори кораба майка, за който твърди, че е четири пъти по-голям от планетата ни. На него живеят високоразвити цивилизации, които имат за цел да опазват всички населени планети във Вселената.

"Макар че хората не са готови за тях, извънземните са се намесвали в историята на Земята много пъти. Спирали са изстрелването на ядрени бойни глави. Има го документирано и се учудвам защо темата се неглижира. Ние сме на прага на трета световна война. В един момент, ако някой се опита да изстреля ядрена ракета, ще има главоломно нашествие от извънземни. Ще настъпи показно приземяване на космически кораби на цялата планета и ще настъпи блокиране", допълва Симеонов.

Реклама

Уфологът допълва, че най-висшите извънземни разполагат с такова оръжие, което може да унищожи цялата планета за 5 минути. Тяхната цел обаче не е такава. Те искат да запазят Земята и живота на нея.

Симеонов получава информацията телепатично. Понякога, докато е буден, но по-често, докато спи. Последното съобщение, което достига до изследователя, е за много страшен катаклизъм. Нивото на Световния океан ще се повиши и ще настъпят сериозни промени на планетата.

"Цената ще бъде много висока за това наше безумие. Пътят, който сме поели, не ни води към нищо добро. Това ще се случи в доста близко време. Ще бъдат засегнати много хора. Ще има селекция на човечеството. Ще има много души, които ще напуснат телата си и ще продължат да се прераждат, докато не достигнат необходимото духовно ниво", категоричен е уфологът.

Ангелски коси падат край Асеновград

Загадъчни влакна, наречени "ангелски коси", изхвърлят извънземни кораби над страната ни. Тези странни нишки озадачават учени и уфолози, като са засичани на няколко места по света. Ценко Симеонов също е попаднал на тях. Първият му допир е бил в близост до храма "Св. Димитър", който се извисява на 400 метра над Асеновград. Вторият в Родопите - край село Манастир.


"През 2005 г. попаднах за първи път на така наречените ангелски коси. Видях ги върху едни скали, стояха като паяжина. Докоснах ги и те се стопиха", разказа пред вестника ученият.
На цвят "ангелските коси" обикновено са бели и предизвикват сънливост при допир. Обяснението на изследователя за тайнствените нишки е, че те изпадат от двигателите на различни летателни кораби при повреда. По думите му не всички отделят това вещество, а само по-старите модели.

Реклама
Реклама
Реклама