Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11724284 www.bgdnes.bg

Ева от "Ергенът" се сгоди

Певицата получи пръстен от гаджето си в Милано

Ева от "Ергенът" се сгоди!

Изпълнителката каза "да" на приятеля си Алекс Кипров. Половинката на певицата я изненадва с пръстен навръх рождения й ден. Предложението идва на едно от най-романтичните места - край езерото Комо, в едноименния град, научи "България Днес". Двойката си подарява почивка в Милано, но отскача за ден до райското населено място, което е доста популярно в Европа.

Ева сама се похвали с годежа си. Певицата показа огромния пръстен, който получава от любимия си мъж.

Реклама

Бъдещият съпруг на Ева също като нея е музикант. Преди години Алекс бе част от бандата "Дийп Зоун". Мъжът до Ева е син на популярния композитор Александър Кипров. Двамата не само са двойка, но и работят заедно. Алекс е автор на песните на изпълнителката.

Младежът и Ева са заедно от няколко години. По думи на певицата, когато тя влиза в шоуто, двойката е била разделена.

"След "Ергенът" се върнах при Алекс", разкри преди месеци Ева, но според слуховете певицата влиза в шоуто, за да добие още повече популярност.

Ева остава очарована от красотите на Италия. Най-много се впечатлява от паметника на Пенчо Славейков.

Освен разходки мадамата се отдава и на шопинг. Ева си купува дрехи и обувки от най-марковите бутици в Милано. Бъдещите младоженци се наслаждават и на вечеря край катедралата в града.

"Отседнали сме в Милано, но прекарахме рождения ми ден край езерото Комо. Градчето е като от приказките, навсякъде има лебеди и е много красиво. Има и паметник на Пенчо Славейков, който е живял тук", признава Ева.

Реклама

За рождения си ден "ергенката" си пожелава да развие още повече кариерата си. Ева мечтае един ден да покори Америка.

"За следващата години си пожелавам кариерно развитие в САЩ", признава певицата.

Ева остава близка с голяма част от участничките в "Ергенът". Те са я поздравили за рождения ден. "Виктория Капитонова и Алекс ми се обадиха", добавя Ева.

Кога ще е сватбата, засега няма яснота.

Реклама
Реклама
Реклама