Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11778597 www.bgdnes.bg

Васил Драганов и синът му на косъм от смъртта

Обвиняват го, че пиян замерял автомобил с кенове

Кола щеше да ни помете в Царево, казва актьорът

Известният комик Васил Драганов и синът му Давид без малко да станат жертва на пътно произшествие в Царево тези дни, научи "България Днес".

Актьорът, познат от сериала "Столичани в повече", разказа пред вестника, че двамата с детето му тръгнали да пресичат улица в морското градче, когато ги връхлетяла кола. Тя била управлявана от непозната за актьора жена.

Реклама

"Не мога да скрия, че не пресичахме на пешеходна пътека. Но въпреки това се изненадах от реакцията на тази жена. С изкривено от злоба лице, тя натисна газта до дупка и щеше да ни отнесе. Нямам представа защо го направи. Даже влезе частично в насрещното платно", споделя Драганов.

Той веднага е подал жалба в МВР – Царево, и очаква джигитката да бъде издирена и наказана.

"Преживяхме огромен стрес. Хайде, мен ме оставете, но синът ми, който е само на осем години, не може да дойде на себе си оттогава. Не иска изобщо да излиза навън. Водя го на психолог", каза още актьорът.

Във фейсбук групата "Царево" междувременно се появи гневен текст на потребител с име Дойчин Дойчинов. Той се представя за съпруг на жената, управлявала автомобила, и е възмутен вдън душа от "безкултурието" и "агресивността" на актьора.

"Здравей, неуважаеми Василе, Васил Драганов! Аз ти казвам #ИЗВИНИСЕБЕ#, защото в колата, по която си запрати четиридесетия бирен кен днес, бяха жена ми и осемдесет и една годишната ми майка, които трудно успокоих след пиянската ти проява! Така де, наборе, очаквах, че от Софията ще донесем култура, а тя каква стана, културтрегерите донесоха простотията!!! Радостната за теб вест е, че съдбата не ни е срещнала в този момент", заплашва явно отсъствалият от местопроизшествието Дойчинов.

"Да, изпаднах в афект, но това е нормално при такава ситуация. Не съм бил пиян, както твърди този човек, как смятате, мога ли да разхождам в такова състояние сина си?", контрира Васил Драганов.

Той допълва, че всички негови колеги били шокирани от поста на Дойчинов и настоявали истината за инцидента да излезе наяве.

Реклама
Реклама
Реклама