Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11790787 www.bgdnes.bg

Галин спасява малката Бела

Поредна добра кампания от певеца

Музикантът зове да се помогне на хлапето, което получи сърдечен арест на детска площадка

Певецът Галин за пореден път доказа колко голямо сърце има!

Музикантът поде кампания за спасяването на малката Бела от Русе. Детето се нуждае от средства за лечение и възстановяване. Момиченцето страда от мозъчни усложнения след преживян сърдечен арест поради COVID инфекция.

Реклама

Галин зове всеки негов познат и приятел да се включи в кампанията за набиране на средства. Певецът вече нееднократно помага парично, за да може малката Белослава да води нормален начин на живот.

Галин научава от социалните мрежи за трагедията с малката Бела. Историята й силно разстройва музиканта. Той не смята, че толкова малко хлапе заслужава подобна съдба. Затова решава да призове всички да помогнат.

"Детето беше два месеца в крайно тежко състояние. Сега се намира в клиника в Турция. Има големи шансове да се възстанови напълно, но е необходимо по-продължително лечение. Нека върнем върнем усмивката на детето, която не слизаше от лицето му преди този ужасяващ инцидент", зове фолкизпълнителят.

Кампанията за спасяването на Бела е поредната за Галин. Чалга изпълнителят неведнъж се е включвал в набирането на средства за нуждаещи се.

Миналата година хитовият музикант дари немалка сума за 21-годишния Емо от Добрич. Младежът претърпява тежка катастрофа. А вследствие на инцидента остава с парализирани крака. Емо се нуждаеше от средства, за да започне едномесечна рехабилитация, Галин се притече на помощ, като пусна куп есемеси, за да се събере нужната сума за младежа от Добрич.

Всеки, който иска да помогне на малката Белослава, може да преведе пари по дарителската сметка:

IBAN : BG85FINV91501317557550

BIC: FINVBGSF

Титуляр : Белослава Бисерова Бориславова

Реклама
Реклама
Реклама