Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11873075 www.bgdnes.bg

Нико Тупарев си продаде апартамента

700 000 лв. струва имотът на продуцента на "Биг брадър"

Продуцентът Нико Тупарев продаде апартамента в центъра на София на ул. "Сан Стефано". Сделката се е случила миналата година през май месец.

Сградата, която е самостоятелен обект, струва над 700 000 лева и това е вероятната цена на сделката. Освен този имот продуцентът е продал преди пандемията и на приятеля си Витомир Саръиванов гараж пак в столицата на ул. "Славянска", сочат регистрите.

Реклама

Нико Тупарев определено е предприемчив и успешен в бизнес начинанията. Продуцентът на "ВИП брадър" бе първият, който направи истинска революция на родния телевизионен пазар. Всеки сезон на риалитито ставаше хит, но за да има пари да плаща тлъстите хонорари на звездните съквартиранти, Нико Тупарев се занимава и със странични бизнес дела. Освен с продуцентство той се занимава и с туристическа агенция, а съпругата му Катя от години е успешна рекламистка. Твърди се, че симпатичната дама има на свое име и фирма, която менажира хотел.

Тупарев бе продуцент на едно от най-гледните предавания в ефира на Би Ти Ви - "Ергенът", което се оказа суперуспешно и вторият му сезон в момента се снима. Освен него Нико прави риалити шоуто по Нова тв - "Игри на волята", и "Стани богат", също по Би Ти Ви.

За работата си казва, че избира върху кой проект да работи в зависимост от това "какво предлага форматът като забавление за семейството, усещане и поука за зрителя".

По думите му най-големият му конкурент си е самият той, а битката за висок рейтинг само стимулира бизнеса.

51-годишният бизнесмен навлезе все по-сериозно и в създаването на филми и сериали, което доскоро бе непозната територия за него. Със своята находчивост той е издебнал точния момент да прикотка на своя страна Димитър Гочев и двамата са съдружници в "Нох продакшън", регистрирана през 2017 г. Той се сдуши с един от създателите на "Под прикритие" след раздялата му с Димитър Митовски.

Реклама
Реклама
Реклама